Måndagsångest, javisst.

Imorgon är det måndag, wiho. 😑
Helgen gick för fort och jag hann inte njuta tillräckligt. Måndag innebär ny vecka, och Roger jobbar.
Denna veckan innebär också att barnen börjar på förskolan igen efter jullovet, och där är väldigt blandade känslor inför det.
Självklart kan jag känna många stunder, speciellt på kvällarna när dem bråkat och haft sig hela dagarna att ”åh vad skönt det ska bli att dem ska dit”.
Fast när jag tänker närmare på det så tycker jag inte alls att det ska bli skönt. Jag älskar att ha barnen hemma, jag älskar att umgås med dem, leka med dem och se hur de leker och har sig.
Jag tycker det ska bli skit tråkigt att inte få dem 15timmarna med barnen, det är någon annan som ska få 15timmar med mina barn, mina gullefjun, mina hjärnan.

Javisst är jag tramsig och förmodligen kommer jag nog tycka det är rätt skönt att kunna stänga av och bara vara med Melissa dem 15timmarna, att hinna göra saker om dagarna ändå - kanske träna? 🤔
För rutin på allt det andra verkar vi ändå ha kommit in i, jag och barnen. Tvätta, städa, laga mat osv. Men där är ju fortfarande saker som jag kanske inte hinner riktigt, eller rentutav inte vill lägga tid på när barnen är vakna. Sånt som får läggas på kvällarna, när man egentligen bara vill krypa upp och sätta sig i soffan och mysa.

Sen har det varit tre väldigt intensiva veckor, vi har i stort sätt BARA varit hemma, skittråkigt..
Barnen har inte kunnat leka med någon för vi har varit dåliga hela bunten, vi har inte orkar ta oss någonstans och det har inte heller varit aktuellt med tanke på att vi - eller framförallt de minsta barnen inte har varit krya förens denna veckan & sen är man ju kanske inte jättepigg direkt efter att ha varit kass heller.

Men vi får se vad som händer i veckorna som kommer, vi kommer väl knappt vara hemma - för att ta igen allt vi inte kunde göra på jullovet 🙈 haha!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229