Wiho, vad jag är sämst!

Emma-Matilda ??

​Sådär ja! nu är det äntligen gjort.
Jag har fasat för den här jäkla delegeringen hela sommaren och skjutit upp det dag efter dag. Enbart för att jag varit livrädd för att misslyckas. Jag skulle gjort den förra veckan, hade planerat in de i schemat här hemma osv för att jag hade bokat tid med sjuksköterskorna på jobbet. Men sen blev Vincent jätteförkyld och därför puttade jag fram mötet med sjuksköterskorna och därmed också delegeringen. Men nu är den gjort, och jag är redo för jobbet nästa helg! wiho. 
eller är jag det?
Ångest börjar komma krypande. Jag är mest rädd för att jag ska hamna någonstans där jag aldrig varit innan, att allt ska bli kaos och att jag inte ska hitta/reda ut det. Men äsch, det är nog bara känslan.
Jag hoppas på gamla godingar och att helgen kommer bli bra! :D kommer väl vara helt slut. haha!

Aja. I veckan som kommer ska jag förhoppningsvis hinna med att åka ner till jobbet, för att uppdatera mig lite. Dels nu med delegeringen och sen för att jag behöver ju nog lite nya inloggningar osv, för de gamla. Ja jag kommer inte ihåg något av dem :p haha.
Men det löser sig nog. :D

Nu däremot ska jag kolla vad min fina sambo gör, och fall Vincent somnade om igen. Klara är över och leker med grannen och jag är hungrig! ;)

Rörig och bra uppdatering va? Javisst.
Det kommer förmodligen fler röriga och superbra inlägg under dagen, för idag känner jag för att blogga, vilket jag tyvärr inte gjort de senaste dagarna.

Puss & kram på er fina ni. :D
Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer