Vilket underbart väder, hur ska jag kunna somna i detta? :(

Haft en bra dag hittentills?
Det har jag.
Jag och lilleman gick faktiskt ut en stund i förmiddags, inget lång stund men en liten stund. Tog en av Klaras cyklar som där är puttpinne på och åh vad lycklig han blev. Så att gå till lekplatsen va kul, men det var dock inte riktigt lika roligt att vara på lekplatsen, om du frågar Vincent. Nej han ville bara cykla igen. haha! Men lite gungande, lite smakande på grus och lite åkande i rutschkanan blev det ändå.

När vi kom hem igen passa vi på att leka lite till innan det var dags för lunch och strax efter Vincent hade ätit körde faktiskt Roger och han iväg, till Rogers föräldrar. Så nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att fiskgratängen ska bli färdig i ugnen så jag kan äta lite innan det faktiskt är dags att tvinga sig själv till sömns. Japp, det blir nog att tvinga sig själv. För just nu är jag inte ett dugg trött, kan ju dock bli innan det är dags. Man kan ju alltid hoppas.

Men medans jag väntar på att maten ska bli färdig passar jag på att uppdatera listorna inför bloggmiddagen, på alla sponsorer som svarar och vilka vi fortfarande väntar på, och såklart om där dykt upp något mer intressant :D Får ju helt enkelt passa på denna lilla stunden när jag ändå inte kan göra något annat. Eller jo, något annat kan jag göra och ska faktiskt. Ska starta en maskin tvätt, men det har ju på sin höjd två-tre minuter ;)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Veckans blogg är nu uppe, in och kika vem som vann!! 😊
nouw.com/angelicaelversson