Vilken mysig idag!

Incheckade, trötta och mätta.
Så mysigt vi haft det trots våra trötta huvud! 🙌🏻
Underbar dag, och underbar kväll.
Det är klart man saknar barnen och gubben, men ibland behöver man egentid och det var så längesen jag gjorde något med mamsen så de är ju bara ett pluss.


Mamma hade bokat ett hotellrum för oss, där va bilder & det såg så mysigt ut när hon visade det. Och precis som på alla hotel är ju inte alla rum likadana. Men när man bokar hotellrum efter vad man är ute efter så borde de finnas de om alla bilder visar de. Men nej, så va inte fallet. Vi blev lovade ett stort och fint ”Delux-rum” med sittplats och dubbelsäng.
Njaaaa... såg mer ut som ett dubbelrum och med tanke på att mamma betalde för mer än så va de ju inte alls rättvist. Så vi bestämde oss för att säga till.
Vi fick nyckel till ett annat rum som skulle vara bättre - men de va de verkligen inte. Det va både mindre och hade absolut inte sällskapsytan vi va ute efter. Så vi fick gå ner med de igen, när vi kommer ner hade hon redan ”uppgraderat” oss till en juniorsvit- och den va så mysig. Den uppfyllde både bilderna och de vi va ute efter.

Så idag har vi utöver att vi myst med nötter & choklad, druckit lite vin, tittat på folk & strosat rundor på stan.

Nu däremot, nu slocknar jag vilken sekund som helst och har planer på att sova heeeeela natten 😂

Från de här ^

Till de här v

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer