Vilken dag!

Godkväll.
Hur har er måndag varit?
Här har den varit bra, japp utan att överdriva dessutom! Wiho.

Vi pratade redan igår om att vi skulle iväg till någon lekplats, så barnen pratade om det redan vid frukost. Vilket jag såg framemot. Dock öppnade sig himlen gång på gång på gång under morgonen och förmiddagen så vi bestämde oss för att avvakta till lunch.
Istället spenderade vi förmiddagen med iPad/tv/lek/virkning. Så mysigt, att bara få vara, att bara se barnen vara sams och leka fint. Hur underbart!


Klockan hann bli 12, och det såg ut som det skulle klarna upp, på några minuter hann barnen bli färdiga och vips va vi inpackade i bilen och påväg. Allt gick bra minus melissas fingrar som blev klämda i dörren när hon skulle hoppa in själv 😐 men de gick sån tur är bra ändå. Som plåster på såret fick hon nya fina nappar på Maxi. Hon har ju börjat ta MAM - perfect. Så vad passar bättre att ta bort några av dem andra äckliga sakerna och ersätta med dessa godingar? 😍

Trippen på maxi gav oss en fikakorg och en lunch med korv med bröd. Mums.

Sen styrde vi vidare mot Kristianstad och tivoliparken - vincents önskemål.

Påvägen dit hann regnet komma igen, men vi hängde inte läpp för de. Barnen hade kläder med sig och vet ni, jag var smart nog att ta med regnkläder till mig själv med. Stövlar, ja de glömde jag däremot. Barnen hade vattentäta skor och va supernöjda med eftermiddagen trots regnet.

Det blev inte supermånga bilder, det regna ju mesta dels av tiden. Men några blev där! ����

Alla tre barnen hittade kompisar och leka med, och det var en riktig fröjd att se.
De gunga, lekte, sprang och avslutade med att plocka massa kastanjer.

Synd bara att det avslutade med lite bråk vid bilen när vi skulle hem, men ja. De är så det kan vara. Allt kan inte bli på topp och denna mamman hade lyckas få huvudvärk så ja. Jag var absolut inte på topp.


Men våra humör ändrades och vi fortsatte i mysigt mönster. Hemma började vi med kvällsmaten & efter kvällsmaten fortsatte jag med att virka, Vincent satt glatt och tittade på. Katterna mös & Melissa hon landade i soffan en stund innan läggdags. Klara däremot pös iväg redan innan kvällsmaten, kom hem och åt sen gick hon igen fram till det var dags att sova - nästan. När mörkret kom kom hon hem 😂

Imorgon är det jobb, förskola & skola. Jag är nog lika taggad som barnen - wiho!

Så nu ska jag sova, hörs imorgon. 😍😘

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Vilken mysig dag 🥰 Regnet var ju såklart trist men med bra kläder löser det sig ju ändå 👍🏼

nouw.com/mariasvardag