Vi styr kosan mot Landskrona, wiho! :D

Godmorgon fina ni!
Idag vaknade vi innan klockan, hur underbart är inte det? haha. Eller ja, vi vaknade och var faktiskt utvilade - åtminstone mer än vanligt. Så skönt att kunna ställa klockan en timme senare än vad vi brukar ha den på de andra dagarna i veckan. Det har i alla fall varit full fart sen vi vakna och jag tror förmiddagen kommer fortsätta i samma spår. Vi ska in en sväng till stan och fixa lite saker, så strax ska vi klä på oss och göra oss färdiga för att gå till bussen. Det tar sin lilla tid med allt när man ska ta bussen, mycket mer att tänka på än att bara sätta sig i bilen och köra. Men det går alltid bra och Klara älskar när vi ska åka buss så för henne gör det absolut ingenting. Hihi!
Några ärenden i stan sen ska vi åka hem igen, göra lunch och därefter inväntar vi bara mannen i huset innan vi alla ska köra till Landskrona och hälsa på min mormor, barnens gammelmormor. Supermysigt kommer det bli. :D Längesen vi var där alla, så vi får passa på en dag vi kan komma iväg hyfsat i tid i alla fall, vi får eftermiddagen och kvällen med henne. Alltid något!
Sen imorgon är det dop, och därefter står tjejkväll på schemat. Ska bli så himla roligt! :D
Och söndag, ja då är det Rogers dag. Så det innebär väl att han och barnen ska ha en heldag, inte sant? Haha. Jag hade väl i alla fall haft tanken att jag skulle kunna sova liiiiiite längre än vanligt och kanske kanske kanske inte må så där jättesuperduperbra. eller ja, jag mår gärna hur bra som helst men förmodligen kommer jag verkligen inte göra det med tanke på att alkohol kan förekomma under lördagskvällen. Haha!

Aja, nog om det och mer om det kommer imorgon! :D

Nu däremot är det dags att klä på barnen lite kläder så vi kommer iväg. :)

Ha en fantastisk fredag. :D

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Hej! Jag har dragit i gång en veckans blogg sån ta en titt och se ifall det vore nåt? Lycka till
nouw.com/maddesdagbok_foton
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Ha en mysig dag 🌸
nouw.com/jenniferofhbg
Jenniejohansson88
Jenniejohansson88,
landskrona är så fint. brukar vara där på sommaren 😊
nouw.com/jenniejohansson88