Vi sminkar bort feberkinderna!

Tredje dagen som jag mår helt jäkla kasst, men idag är jag iaf feberfri. Wiho!
Så det går ju på rätt håll, men det är ändå kämpigt att hålla igång och vara på topp. Det är tur jag har en sambo som gör MYCKET när han kommer hem efter jobbet, annars hade hemmet förfallit dessa dagarna.

Igår ville jag bara sova bort dagen, feber och yrsel hela dagen och sån tur va sov Melissa länge och va på bra humör resten av dagen iaf, framemot kvällen men då kom Roger hem och fick ta det värsta med dem alla tre. Haha!
Jag däremot parkerade mig i soffan i källaren och blev där nere hela kvällen tittandes på några julfilmer.😂

Idag utmanade Jag mig själv, vi bestämde att vi skulle in till stan barnen och jag. Mest för att hitta present till vincents kompis oliver som har kalas imorgon, men också för att aktivera oss lite utanför hemmet. Barnen va och är taggade, speciellt morgonen där de upptäckte att det hade flyttat in en nisse hos oss.

Dock va det inte riktigt lika spännande när mjölken va lila, Vincent va mer eller mindre vettskrämd och han tycker nog det är lite läskigt att det bor någon bakom den där dörren på väggen:

Source error

Vi är påväg hem nu iaf, Melissa sover och jag hoppas hon gör de en stund efter vi kommit hem med, för jag känner att jag måste ta igen mig en stund innan det blir full fart igen 😅

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Västertorg A, Hässleholm

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Lila mjölk? Why? haha
nouw.com/jenniferofhbg
Carolina,
Jobbigt att du är så sjuk, hoppas att du snart blir bättre! Lila mjölk? Vad har du för något magiskt hemma i din kyl haha? 😃
knaset.com