Vi hoppas denna natten är bättre!

Borta bra men hemma bäst, visst är det så.
Dagarna vi har haft tillsammans har varit mysiga, men de har också varit krävande.
Det är inte lätt att dels göra alla tre barn nöjda hela tiden - samtidigt. Och speciellt inte när minstingen inte alls mått bra dessa dagar.

Melissa vakna upp med feber natten till söndag, skrek i panik och va kokhet. Kom ändå till ro och sov hyfsat den natten. Dagen fick förvånansvärt bra och vi fyllde på henne med alvedon när vi såg att hon började dala.
På kvällen steg temperaturen ytterligare, och den fick inte ner förens andra dosen av alvedonen, knappt två timmar efter ”kvällsdosen”.
Olycklig, skakig, sjukt varm & otröstlig mellanåt. Resten av natten bestod av skrik, gnäll, panik & en väldigt närhetskrävande bebis.

Hon har ändå varit pigg och glad idag. Det är klart hon har varit hängig, men större delar av dagen har man inte märkt av att hon varit kass.
Två vändor i sjukstugan, alltså två vändor med alvedon och med en temp som gått upp nu ikväll. :/

Vi håller tummarna på att det vänder, för nu vill vi minsann inte vara sjuka :(

I övrigt har vi haft två fantastiska dagar inne på ALV och hur mysigt som helst i stugan - stundtals 😂🙈

Men det ska verkligen bli skönt att sova i sin egen säng, vakna upp i vårt hus och absolut inte ha några som helst tider eller något sådant att passa imorgon 🙏🏻💁🏻😂

..jag lyckades göra av med kameran innan idag. Sån tur är hittades den. Men gah. Helt galet vad nervös och ledsen jag hann bli. Blir bildbomb imorgon. Nu ska jag sova!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så himla tråkigt o bli sjuk när ni hade så mkt roligt planerat :/ hoppas det går över fort 😊
nouw.com/angelicacarlsson