Vi fortsätter att drömma, men vad är det du inte tänker på?!


Inlägget är i samarbete med Elbutik.se

Precis som du läste härromdagen går mina tankar på att göra om i kök, badrum och hall.
Det för med sig en del planering, på många olika plan och det är ibland inte det lättaste att veta hur man vill ha det.
Där är också många saker som man kanske inte egentligen tänker på att man behöver välja ut, så som strömbrytare och eluttag. Vem tänker på sånt om det är inte är så att man ska göra om?!

Det var inget jag har tittat på innan i alla fall, men såklart vill jag ha nya uttag - och jag vill mer än gärna ha nya strömbrytare. Finare, som passar in när vi väl gör ett nytt kök & badrum då dem vi har i köket nu är gamla och inte alls stilrena..

Inne på Elbutik.se har jag hittat några olika som jag helt klart fastnat för till köket - runda!

Och såklart vita.. Vad tycker ni om det?! :D
Jag ville ha runda redan när vi gjorde vid källaren, men där fick Roger bestämma det sista. Kanske kan jag få genom det till köket - hemmet hjärta?! haha

Men det är klart, vill Roger absolut inte ha runda så finns det ju fina vita som inte är runda med. Dock känns det lite mer vanligt. Det är ju fler som har dessa fyrkantiga än som har runda. Lite udda, superfint! :D haha

Har du någon erfarenhet av just strömbrytare och val? Känns som det finns en miljon olika val - kommer jag ångra mig om jag köper något av det? haha!

Till strömbrytarna och eluttagen måste du ju ha lampor med, och det tycker jag alltid har varit lika svårt. Vad passar in i just vårt nya kök, hur kommer det se ut där osv. Och det är såklart inget man behöver köpa i början av renoveringen. Men det måste ändå vara något som du vill ha lite uppfattning om ändå.
Jag hittade en jättefin lampa, som jag ser mig att vi har ovanför köksbordet, i kombination då att vi har spottar i taket.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer