Veckans vägning - vecka 2!

Inlägget är i samarbete med WW ViktVäktarna

!

Onsdag idag och jag har precis landat i soffan efter att ha varit på veckans vägning och workshop.
Hela dagen har jag varit supernervös inför resultatet, inför att jag faktiskt ska ställa mig på vågen - en våg där en annan människa kollar av vad jag väger och lite jobbigt är det ändå att där är andra människor runtomkring i rummet. MEN nog har det gjort nytta, nog sporrar det lite mer att verkligen bruka allvar med att skriva in i appen vad man äter, hur mycket och så.
Jag har inte smygvägt mig, utan jag har lovat mig själv att inte trycka det på psyket. Utan jag väger mig där och då. inget mer och änsålänge har det ju funkat.

Så hur gick det nu då undrar ni?!

Jo, veckan har gått bra. Jag har ätit mina sp varje dag, tullat på veckobonusen i helgen och jag har verkligen levt gott. - bara prioriterat annorlunda. Sötsuget har minskat jättemycket och svullnaden i kroppen har lagt sig. Jag känner på kläderna att dem inte sitter lika tight och att dem inte slickar sig över magen. Men ändå var jag orolig för vägningen, jag har varit osäker på om min kropp ska äta veckobonusen, dem extra poängen för amning och om jag äter rätt.
MEN, -2,5kg visade att jag nog inte alls behöver bekymra mig över att ta på veckobonusen på helgen. Att jag med gott samvete ska äta dem där extra poängen för att kunna behålla amningen ett tag till.

Jag är så jäkla glad och lycklig. Att jag fått den här chansen, att tillsammans med WW ViktVäktarna lyckas på min hälsoresa, en resa mot ett lättare liv, ett bättre liv. Ett liv där jag orkar vara med barnen hela dagen - där jag orkar träna, där jag orkar vara en bra mamma. Jag känner de, 2019 kommer bli mitt år. MITT ÅR.


Hejar ni på mig?
Följer ni mig på min resa och hjälper mig dagar där allt kaosar?

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Så taggad!

Godmorgon!
Här ligger jag och myser in i det sista med de två minsta medans Roger & Klara har kört iväg på simskola.

Borde egentligen gå upp, för jag bör packa färdigt inför eventet. Trodde jag va färdig idag, lite mallig över det men nej. Så va inte fallet, men jag blir nog färdig ändå ;)
Om mindre än två timmar bär det av mot dagens aktivitet - spaevent med Sofia Werlin och en hel drös andra härliga pinglor. Mer uppdatering om det lär ni med all säkerhet få under dagen. 😍👌🏻

Nu däremot ska jag gå upp innan lillfisen käkar upp mig helt. 😂

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Onödigt köp?

Onödigt vetande, Familjen ?

För något år sen köpte jag dessa otroligt fina set, har två stycken likadana. Blev förtjust direkt men hade inte Riktigt tänkt till vad jag skulle använda det till då vi aldrig äter något som passar bra att ha just i dessa.
I lägenheten stod de fint i kartongen men när vi flyttade till huset (2,5år sen😂) fick dem fint en plats i skåpet ovanför tven, men fortfarande helt oanvända.
Nu däremot har jag kommit fram till vad jag ska använda dem till.
Matning av Vincent ✌🏻️
Just nu är det lagom portion både gröt och mat att fylla i den vita "koppen" håller värmen perfekt dessutom så maten inre hinner bli kall innan han ätit färdigt. Och i det lilla glaset, ja men desserten juuu. 😃
Varför tänkte jag inte på detta när Klara skulle börja äta? För jag köpte de trots allt när hon va någon månad gammal. Haha 😂
Den stora skeden har jag dock inre kommit fram till vad jag ska ha än, och brickan är just nu väldigt onödig. Likaså den lilla skeden eftersom jag använder barnskedarna ☺️ men det kommer kanske!

Lite onödigt vetande såhär på förmiddagen, nu somna Vincent så nu ska jag röja lite innan jag ställer mig vid den underbara strykbrädan och stryker lire kläder 😅
En maskin med lakan är igång, så det ska bli underbart att få hänga ut det i det fina vädret 😍

Hos oss kollar vi på fäste flitiga grannarna istället för att göra nytta. 😂🙈

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer