Veckans vägning - vecka 2!

Inlägget är i samarbete med WW ViktVäktarna

!

Onsdag idag och jag har precis landat i soffan efter att ha varit på veckans vägning och workshop.
Hela dagen har jag varit supernervös inför resultatet, inför att jag faktiskt ska ställa mig på vågen - en våg där en annan människa kollar av vad jag väger och lite jobbigt är det ändå att där är andra människor runtomkring i rummet. MEN nog har det gjort nytta, nog sporrar det lite mer att verkligen bruka allvar med att skriva in i appen vad man äter, hur mycket och så.
Jag har inte smygvägt mig, utan jag har lovat mig själv att inte trycka det på psyket. Utan jag väger mig där och då. inget mer och änsålänge har det ju funkat.

Så hur gick det nu då undrar ni?!

Jo, veckan har gått bra. Jag har ätit mina sp varje dag, tullat på veckobonusen i helgen och jag har verkligen levt gott. - bara prioriterat annorlunda. Sötsuget har minskat jättemycket och svullnaden i kroppen har lagt sig. Jag känner på kläderna att dem inte sitter lika tight och att dem inte slickar sig över magen. Men ändå var jag orolig för vägningen, jag har varit osäker på om min kropp ska äta veckobonusen, dem extra poängen för amning och om jag äter rätt.
MEN, -2,5kg visade att jag nog inte alls behöver bekymra mig över att ta på veckobonusen på helgen. Att jag med gott samvete ska äta dem där extra poängen för att kunna behålla amningen ett tag till.

Jag är så jäkla glad och lycklig. Att jag fått den här chansen, att tillsammans med WW ViktVäktarna lyckas på min hälsoresa, en resa mot ett lättare liv, ett bättre liv. Ett liv där jag orkar vara med barnen hela dagen - där jag orkar träna, där jag orkar vara en bra mamma. Jag känner de, 2019 kommer bli mitt år. MITT ÅR.


Hejar ni på mig?
Följer ni mig på min resa och hjälper mig dagar där allt kaosar?

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer