Veckan som gått!

Inlägget är i samarbete med WW ViktVäktarna

Igår va det onsdag och jag ska helt ärligt säga att jag var för trött för att uppdatera er om hur det gick på vägningen och workshopen. Men idag känner jag mer kraft till de och därför fick det vänta tills idag. För vem vill ha ett halvhjärtat och flamsigt inlägg där man nästan hör hur motivationen tryter?

Veckan som gått, onsdag - onsdag har varit sådär. Jag kände redan i torsdags att jag började slarva med appen, jag skrev inte in allt. Räknade i huvudet men skrev inte in det. Jag höfta lite på vägningen av magen i Helgen och det enda måttet jag använde va ögonmåttet - för de här kan jag.

Njaaa.. riktigt så va inte fallet och jag kände redan i söndags att jag var uppsvälld och hade nog ätit mer än vad magen ville egentligen. Matmissbruket sitter ju inte i magen, det sitter i huvudet. Alla vanor, ovanor och rutiner. Ja det kommer ju därifrån.
Så igår, innan vägningen va jag helt hundra på att jag skulle få ett stort jäkla plus. Ett nedslag och tre steg bakåt nu när jag äntligen tagit mig på rätt håll.

Men någonstans har jag nog ändå haft ett bra tänk, jag har tränat och jag har valt rätt mat för vägningen va minus.
Ett litet litet minus, närmare bestämt 0,1kg. MEN det var ett minus. Det var inte ett plus. 🙌🏻
Så där och där, sluttramsat med att inte använda appen. Målet för nästa vecka är att ha blå dagar hela veckan & att jag ska börja använda mig att recepten i appen istället för att höfta när man själv inte hinner skriva in sitt eget recept!
Alla bäckar små!

Och någonstans kanske man måste ha ett bakslag för att ta sig framåt ☺️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Prästvägen , Finja

Gillar

Kommentarer