Vattenlek på ingång!

inlägget är i samarebete med Hiko.se

Något som jag varit väldigt bra på enda sen Klara föddes, japp det är några år sen nu. Men det började redan när hon låg i magen. Jag handlade leksaker, babysaker och andra saker på nätet.
Och det har inte minsann inte minskat bara för att vi fått fler barn, nej det är nog snarare tvärt om. Ju fler barn, ju mer saker. Nog lite för att man vill göra det rättvist. Får ett barn något vill man ge de andra likvärdigt. Är ni likadana?
låter ni samvetet ta över när ni handlar till barnen? haha..

I dagens värld finns det en uppsjö med hemsidor där du hittar både det ena och det andra till dina barn. Men det jag gillar just hos Hiko.se är att du kan åldersanpassa, så även de som inte riktigt har koll på vilken leksak som är till vilken ålder kan lätt handla där. Hur bra är inte det?

Jag minns genom åren, ibland har vi fått leksaker som är för yngre barn än vad våra barn varit, nog för att många leksaker har lång tid att leka med - men det är kanske inte så roligt att få en leksak som passar bättre till en 1-1,5åring än till en 3åring. Eller att du som 3åring får något som kanske ska passa en 7åring. Då är det super att man kan få den hjälpen redan på nätet. I en fysisk butik får du oftast den hjälpen.

En positiv sak med just hiko.se är att jag upplevde deras leverans som snabb, och när jag kontaktade kundtjänst angående att jag hade skrivit fel mejladress när jag klickade i att jag skulle betala med klarna, och vet ni. Till skillnad från många andra sidor fick jag svar bara efter någon timme och det tycker jag är en STOR fördel.

Nästa beställning från dem ligger redan i varukorgen och denna gången är det uteleksaker som står på inköpslistan. Vattenlekar är populärt här och nu minsann ska dem lite att göra i sommar - önskar vi varm sommar? JAAAA!

Tycker era barn om att leka med vatten? Våra älskar det, alla tre. Känns som att man kan ge vilket barn som helst en skål med vatten sen är dem roade i flera timmar (om man fyller på det med jämna mellanrum! haha)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Ja Casper älskar vattenlek, än idag 😃 Han kan sitta i badkaret med sina hot wheels bilar hur länge som helst och "leka" Fast and the furious 😃
nouw.com/jenniferofhbg