Vart tar tiden vägen?

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Hej allihopa!
Kul att se att folk är inne och läser även de dagarna när inläggen lyser med sin frånvaro. Dagarna springer förbi och jag hinner knappt med vissa stunder. Tvätt ska tvättas, den ska strykas och läggas in. Sen är det disk, och allt som har med köket att göra (tackar gudarna för att jag har en otroligt bra sambo som gör de mesta i köket, städar alltid efter mig när jag lagat mat🙈) sen är barnen som ska underhållas med allt därtill, och leksaker som ska plockas undan flera gånger om dagen. Ibland känns det som jag inte gör något annat än plockar undan och ändå kan här se ut som kriget när Roger kommer hem efter en dag på jobb. Hur lyckas vi? 😳 aja.
Sen hinner Vincent i stort sätt bara somna vid middag, sen är det dags att fixa lite mat till en själv och när man väl ätit färdigt så är det dags att hämta hem Klara från förskolan.
Eftermiddagarna försvinner också bara, och kvällarna? Vart tar dem vägen? Haha

Igår va en superbra dag trots att natten inte bjöd på allt för många timmars sömn. Vi startade morgonen med att köra till Mikaela och hennes barn, sen när vi körde därifrån körde vi inom Finja och tog ut flinga och hämtade paketerna vi för ett tag sen handlade till lilla Lowe, för äntligen skulle vi få träffa honom 😍
Eftermiddagen spenderade därför hos Wandy och Lowe, snackade en massa och kollade på kossorna. Kvällen bjöd på mys med barnen och jag vill väl påstå att den försvann lika snabbt som alltid. ☺️


Nog klagat. Nu ska jag leka med barnen som just nu leker väldigt fint tillsammans i sandlådan. Ikväll står träning på schemat och därefter ska jag sätta ihop ett inlägg om goodiebagen och bloggmiddagen!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jasmine,
Så härlig bild! 😍
www.nouw.com/jasmineivanoff
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ja, finns både för och nackdelar med att dem börjar äta själv. Haha! Kladdigt, men så roligt 😃
nouw.com/emmamatildaa