Världens bästa Vincent!

Godkvällens finisar!

Hur har nu vår dag varit?
Jo, den har minsann varit upp och ner. Men vem hade förväntat sig något annat? Livet kan ju inte stanna upp och vara lekande lätt bara för att ett av barnen fyller år liksom.. nej. Det har varit trots, bråk, skrik och barn som inte lyssnat. (De Två små då... )

Men överlag tror jag att Vincent tyckt de va en bra dag.


Han va supernöjd över att vi åt kinamat till lunch, trots att hans tålamodet sprack och att myrorna i byxorna blev stora som elefanter. Meeen, vad gör de om 100år. 🤷🏻‍♀️.
Han blev glatt överraskad över att vi sprang på hans mormor och morbror Benjamin precis utanför wok house och att han även fick åka några vändor i rulltrappan i väntan på att den andra morbrodern skulle komma tillbaks till sin praktikplats så vi kunde kramas lite med honom också! ❤️

Efter de körde vi hem, där Klara nu hade kommit hem från skolan. Fixade de sista till fikan och packade ner de. Kokte kaffe och försökte styra upp de något toppade barnen..
men till slut satt vi i bilen, körde mot Senita och sen vidare till Klaras kompis Mollie för att hon skulle följa med - Klaras önskan och det gick att lösa.

Tre timmar av bad (med paus av fika & presentöppning) va både barn och vuxna supertrötta. ÄNDÅ gör vi samma misstag som alltid - mat efteråt. 😂🤦🏻‍♀️

Vincent önskade McDonalds, så vi körde dit. Ni kan ju tänka er 6 trötta barn. Kaos. Eller ja, fyra iaf. De två stora tjejerna märkte vi inte ens av om jag ska vara ärlig. Haha!


Det var iaf en nöjd (hoppas jag!) Vincent jag pussade godnatt för några timmar sen. Mycket tankar i det lilla huvudet och en sån här dag gör nog att de snurrar lite extra. Inget har varit som vanligt och hur de än är så kaosar de sig ibland.


Men han är så otroligt älskad och jag ska göra allt i min makt för att försöka vara den bästa mamman han behöver, han och hans fina syskon. ❤️

Eftersom Klara inte va med i stan, utan valde själv att vara kvar i skolan över lunch och sista lektionen hamna hon inte på några bilder - MEN jag filma henne när hon hoppade från trampolinen. Wow.
Så jag printa tre bilder här. Hon måste ju också vara med ❤️

23.28, 20oktober 2015.
Då blev jag världens lyckligaste mamma till dig min älskade son!❤️
Jag och Roger blev två barnsföräldrar, Klara fick en lillebror & världen fick ytterligare en ny mening.

Med de säger jag gonatt, för imorgon står det återigen jobb på schemat. 🤩

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer