Varför ska det gå så fort?!

Precis som alltid passerade helgen i ett nafs, och nu när jag tänker på det. Vad gjorde vi?! Haha..

riktigt så illa är det väl inte, men mitt minne har aldrig varit bra och därav att jag startade min blogg med för en väldans massa år sen - för att kunna kolla tillbaka och veta.

I fredags åkte jag och barnen in till stan, det var dags för återbesök hos tandläkaren för Klara som slog i sina tänder för lite mer än två veckor sen. Framtänderna hade satt sig igen, vilket såklart var superbra och allt annat såg bra ut. Efter det lunchade vi med min mormor som så lägligt var i Hässleholm i fredags. Wiho, barnen var överlyckliga - wokhouse stod på önskelistan och de åt faktiskt bra alla tre (minus det som hamnade på golvet... haha!)

En inbjudan för kvällsmat hos Anna, Kim och barnen kom, där även Richard, Diana och barnen va. Så fredagskvällen blev som de flesta fredagarna den senaste tiden - supertrevlig och bara så enkelt och harmoniskt!
Klara, Mollie och Ebba skulle sova över så med oss hem fick vi bara två av våra barn, haha.

Lördagen började med sovmorgon, god frukost och barn som va på bra humör. När Melissa somnade körde jag in och handla inför kvällens grillning & lagom tills jag kom tillbaka var det dags för Roger att köra till fotbollen. Match stod på schemat men jag och barnen skippade den, istället tog jag de två små och gick bort till Anna och barnen och traggade hela eftermiddagen. Kvällen kom och grillning stod ju som kvällsmat - mums!
Lite tvspel fick avsluta lördagen.

Söndagen kom och Klaras sista balettlektion stod som först på schemat (Efter frukost och andra morgonbestyr). Där tog jag med mig Melissa medans Roger och Vincent gick ut och grejade. Lunch och sen middagslur för Melissa. Jag och de två stora barnen spelade spel medans Roger fortsatte slita ute på muren.

På eftermiddagen kom Senita, Oliver och Neja och gjorde oss sällskap. Även barnens farmor och farfar kom lagom till fikan (försenad fika...) goefika med en perfekt kladdkaka - MUMS!
Japp.. jag har syndad och magen är inte alls lika smickrande som den var för några veckor sen, jäkla sjukdomar och jäkla godis.. blä!

idag är det måndag iaf och Roger han håller på med muren idag också. Vincent har varit med och grejat men just nu sover Melissa så jag och Vincent sitter i köket och nördar. Han spelar något spel på Ipaden och jag laddar batterierna inför eftermiddagen.
Utvecklingssamtal med Klara står på schemat och sen i eftermiddag är det full rulle med lek. :)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer