Varför ha rutiner? đŸ€—

Familjen ?

Precis nÀr man tror att man kommit in i rutiner igen sÄ försvinner det, puff borta.
Tyckte vi hade fÄtt in rÀtt bra rutiner pÄ Vincent innan vi var lediga och Äkte ivÀg pÄ lite semester. Han sov tvÄ, ibland tre gÄnger om dagen. Somna i hyfsad tid för att bara vakna och Àta en sista gÄng vid 22.
Men nÀr vi var ivÀg fallerade allt, dels för att han i sig alltid har haft svÄrt att komma till ro nÀr vi Àr nÄgon annanstans Àn hemma och sen för att vi inte höll rutinerna pÄ nÄgon av barnen. Va dem trötta fick dem sova, och tider va inte sÄ noga.
Men det gjorde ju ocksÄ att bÄda barnen var helt ur banorna nÀr vi kom hem igen, tills nu. Trodde jag.
Vi hade under nÄgra dagar följt ungefÀr samma mönster pÄ Vincent, vaknar 7-8. vaken 3timmar för att sen sova, 1-2timmar. Vara vaken och busa för fullt i nÄgra timmar för att sova 1-2timmar pÄ eftermiddagen och vara uppe till 20 och sen sova för natten dock med matpaus vid 22-23 nÄgongÄng dÀr.
Och sen Àr det precis som att trycka pÄ en knapp och allt försvinner.
Idag har det verkligen inte varit som de brukar, och kommer vÀl fortsÀtta som de under hela dagen. Vincent sov 10minuter i förmiddags och somnade först nu. Vilket Àr en tid han inte brukar sova pÄ, sÄ fÄr se om han sover lÀnge och isf klarar sig tills ikvÀll eller ifall han sover en kort stund och isf kan ta en powernap senare :D

Aja, nu sitter jag i alla fall, Àntligen i soffan med vÄr underbara fina prinsessa och kollar pÄ barnprogram. Som hon lÀngtat! SÄ jag tÀnker inte förstöra vÄr mysstund med att nörda vid datorn, hon ville att vi skulle kolla pÄ bilder sÄ tÀnkte vi skulle kolla lite pÄ bilder sen nÀr hon tröttnat pÄ tven. :)
Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer