Våra dagar! :)

Hej alla fina!
Vår semestertripp är över, ja redan i torsdagskväll kom vi hem och ingen, absolut ingen var så lycklig som Vincent. Vi planerade dagen väl, så bra att vi skulle lyckas få båda barnen att somna för natten i bilen och efter dagen på Tosselilla var båda barnen supertrötta och slocknade i bilen. Dock vaknade Vincent lagom tills vi var hemma och när Roger gjorde försök till att somna om honom kämpade han emot och fick istället syn på katten och att vi var hemma, därefter va det kört. Haha.
Men denna lyckan, åh. De tre timmarna han var vaken innan han somna för natten, ja det gjorde inget för så lycklig han var kunde han fått vara vaken hela natten om han velat😍.

I fredags tog vi det lugnt, tog igen oss, va och handla och bara va. Förberedde även inför lördagens utflykt, som från början skulle vara en tripp till Hallandsväderö, som sen ändrades till att plocka blåbär och sen tyvärr ställdes in helt pga vädret. Men lördagen blev mysig ändå, jag och Klara va och lekte med några kompisar till henne och sen lagom tills vi var hemma igen kom grannflickan över och lekte hela eftermiddagen. Kvällen blev lugn och skön, massa mys och bus. :)

Söndagen bjöd på sovmorgon ✌🏻️ iaf för mig, Roger han gick snällt upp med Vincent när han vaknade klockan 7. 😴 haha. Sen gick hela morgon till att fixa och dona inför dagens utflykt som var kusinträff. Eller ja. Klara hann även med ett kalas ;)

Rogers kusiner hade anordnat en träff med kusinerna och dess familjer. Supertrevligt! Det var grillning, brännboll, kubb och massa trevligt prat.

Sen fick vi även se på när korna gick in för att bli mjölkade. 🙋🏼 och till Rogers förtjusning fick vi även mjölk med oss hem. - något jag inte dricker av. Men ja ;)

Idag har vi haft Lina & Lova på besök i fm, sen har vi bara tagit det lugnt. Roger är hos sina föräldrar och fixar med bilen, medans jag och barnen myser.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer