Valborg & tiden bara försvinner

Allmänt
Andra dagen som jag är hemma med vård av barn, loppan har varit lite krasslig men är långt ifrån krasslig idag. Full fart sen klockan 6. Haha. Men eftersom hon hade feber hela dagen igår så fick hon såklart vara hemma idag också. Nu är hon dock rätt slut då hon tagit sin napp och filt och lagt sig på golvet ;) 
Jag själv har gett mina fötter lite tid idag, har skjutit på det för länge men äntligen tog jag mig både ork och energi att ägna lite välbehövlig tid för mina stackars fötter. Långt ifrån bra men tack vare sholls elektriska fotfil & lite foot balm känns det ändå som jag ska kunna  få bukt på dem igen! 
Idag är det Valborg och snart är april också förbi, helt sjukt vad tiden går fort. Fast jag längtar till sommar och värme, samtidigt som jag fasar för den, men det är ju en annan sak! Hela dagen ska spenderas hemma, i lugnt och harmonisk takt i hopp om stt loppan fortsätter vara feberfri och allt därtill så vi kan åka till svärföräldrarna ikväll på det årliga majbålet och grillningen! :D men vi tar dagen som den kommer :)
Två bilder från igår får avsluta inlägget, för nu ska jag bara vänta tills mina fötter har torkat sen får jag nog dammsuga lite här hemma, och stryka. Någon nytta får man ju göra när man ändå är hemma! Blir ett försök till långpromenad sen när loppan ska somna med :) 
Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer