Vakna i bajs.

Fredag och jag är tröttare än tröttast.
Barnen är snoriga och hostiga även denna dag, så de är hemma idag med. Det hade dem varit även om dem varit friska ju, 48h efter sista symtomen gäller ju, men ni förstår nog vad jag menar.
Två vabb dagar innebär en del bråk och tråkigheter, inte nog med de vaknade jag av att katterna va i vår säng inatt. Vi brukar ha dörren stängd, men imed förkylningarna så hade vi den öppen.
Men iaf. Jag tog tag i Zingo, höll henne mot mig och gjorde likadant med Pepsi. Kände hur blöt han var och tänkte att han bara hade tvättat sig. Så va inte fallet, han va blöt och jag helt nerkletad i bajs. 😭
När jag släppte ner honom sprang han i panik in på lådan och jag hörde verkligen hur han knappt hann in. Stackars katt!
Han hann gå ut för att sen springa in igen, tre gånger under tiden jag tvättade av mig och bytte trosor 😂🤦🏻‍♀️. Sen fick jag försiktigt lyfta ner honom i källaren och släppa in honom i duschrummet, Zingo följde glatt efter. Hämta mat och vatten och en av lådorna så dem kunde vara där några timmar så jag kunde sova en stund till - tänkte jag. Lagom efter de kom Klara upp, och undra vad jag gjorde. Hostade som en tok och försökte gå och lägga sig igen.
Det resulterade i att jag först somna om en lite stund när Roger hade gått till jobbet, lagom till Vincent vakna och behövde hjälp på toa. Haha!


Men. Dem har varit duktiga idag, förutom att Melissa har varit trött och gnällig. För hon har varit x-antal gånger inatt och vaknade ”tidigt”.
Vi fick ringa first Vet och fick hjälp om att veta vilka läkemedel vi skulle köpa till Pepsi och att vi skulle kombinera kokt kyckling med specialkost. Så de har vi roat oss med idag, kört halva stan runt medans barnen fått sitta kvar i bilen pga förkylningarna så nu förtjänade dem en stund av lathet framför tv/iPad.

Jag däremot, jag ska se om jag kan ta ett ryck både i källaren och på melissas rum :) 🙌🏻 ingen rast och ingen ro!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jennifer,

Men så söta 😁 längtar tills vi får hem vår bebis om cirka 2 veckor 😍

nouw.com/jenniferssynpalivet
bettinaliljeqvist
bettinaliljeqvist,

Men fy 😔 har han varit dålig under en längre tid eller det bara kom så pang bom? Jag har alltid morotspellet hemma till mina djur, det tjocknar bajset 👌

nouw.com/bettinaliljeqvist