Vägning & paketinslagning!

Jaha är det nu jag ska säga att jag har egentid? I bilen på parkeringen på kvantum, i väntan på att bebis ska äta färdigt så vi kan gå in och handla? Haha.
Aja, lite mördande hinner vi med iaf, och såklart uppdatering.
Uppdateringen... ja vad ska jag säga om den?
Det är inte så att jag prioriterar mig själv på dagarna, och kvällarna går till att samla krafter och mysa med Roger. Men jag hoppas tröttheten släpper och att jag får massa energi nu när jag kommer igång med träningen!

Känner själv att bäckenbotten är stark igen, ja såklart inte helt återställd men jag känner mig stark och klarar av de övningarna som vi fick på BVC häromdagen, just för bäckenbotten och jag känner att kroppen är redo att gå ett steg längre, så nu ska jag äntligen plocka fram boken jag köpte men bara använde två eller tre gånger efter Vincent. 😂
Men jag slapp ju köpa den nu iaf, för nu ligger den redan o hyllan ;)

Idag är det torsdag och imorse va det vägning, och sen förra torsdagen va det en viktnedgång på 0.8kg. Så inte jättemycket, men i med amningen känner jag att ca 0.5kg i veckan är lagom. Och jag är nöjd med det, med tanke på hyr vår helg såg ut med allt onyttigt och diverse jag tryckte i mig. Det mesta inom de dagliga sp, men ändå lite över på veckobonusen.
Från och med nästa torsdag kommer där nog bild med, på mig.
Japp. Den nakna sanningen, eller ja. Inte naken men jag har ett par byxor som är ett mål, en bit på vägen. De tänkte jag att jag skulle ta på, och sen knäppa ett kort och för varje vecka som går sitter de förhoppningsvis bättre och bättre ;)

Men nu ska jag försöka få Melissa att släppa så vi kan handla och komma hem. paketinslagning väntar ju sen, lilleman fyller 2ÅR imorgon! 😱😱😱😍

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm

Gillar

Kommentarer