Väggarna behöver fyllas!

Inlägget är i samarbete med Pixers.se

Som ni alla vet så håller vi i detta nu på att göra om Vincents rum, så det istället ska bli både Vincent och Melissas.
Väggarna är målade och den sista tapeten sattes upp igårkväll, sen är det minsann bara allt det roliga kvar.
Så som all förvaring och allt som ska upp på väggarna, så som tavlor mm.

I alla dessa tankar så har jag fastnat inne på pixers.se ett antal gånger och har nu hittat ett flertal fina posters som jag gärna hade velat ha, inte bara i barnens rum utan jag har minsann hittat en till sovrummet också men när jag visade den för Klara så ville hon ha den så vi får väl se ifall vi kan komma överrens om något där.. haha!

Inne på Pixers.se finns alla möjliga olika posters, tapet, fototapet och dekorer. Ut över dem fina posterna var jag lite inne på att jag skulle klicka hem någon dekor att ha på dörren, dels till Vincent och Melissas rum. Men också till Klaras. Vill ha något som piggar upp och livar upp lite, men frågan är bara vad. Får minsann spåna lite till på det.

Hur söta är inte dessa posters ?

Och dessa är otroligt vackra! :D

Läser man om Pixers på deras hemsida står det såhär:
"Pixers är en plats där drömmar uppfylls och där omgivande ytor förändras, som genom ett trollslag. Berätta din historia genom bilder tagna direkt från din fantasi och låt oss inspirera dig. Visste du att den plats du bor på återspeglar vem du är? Utforska världen som öppnar upp fototapeter framför dig: i en sådan, där allt är möjligt och begränsar endast din fantasi. Tapeterna kommer att möjliggöra en snabb och enkel omvandling av din inredning i linje med de senaste trenderna. Låt ditt utrymme återspegla din personliga stil! Pixers är ingen vanlig butik ... Vi lever för förändring!"

Hur bra låter inte de?! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer