Utvilad ✌🏻️

Familjen ?

Godmorgon!
Jag och lilleman har varit vaken sen 06, och idag tog det inte ens emot att gå upp. Han somnade vid 20 igår, och sov genom kvällen hos Anna & Johan trots höga ljud & röster. Han som inte ens brukar komma till ro om de inte år knäpptyst. Wiho! Hoppas de fortsätter så, lite smått jobbigt att få honom att somna någonstans där de är lite ljud, så alla framsteg är positiva! 🙋🏼
Han somnade i alla fall runt 20 & fortsatte som sagt sova hela kvällen och även flytten till bilstolen sov han genom, så när vi kom hem ställde vi bara in bilstolen vid sängen och knäppt upp honom.
Vet inte riktigt vad klockan va när han vakna, men han somna hos mig lika snabbt igen och sov till 06 ✌🏻️ utvilad, jajamen!

Nu däremot har han somnat igen, och resten av familjen snarkar fortfarande så jag passar på stt sträcka ut mig i sängen och nörda på telefonen En stund innan Klara vaknar, för de är nog hon på tur 😍 haha!

Bild från igår 👆🏼 båda barnen älskar att ha pappa hemma ❤️

Idag är planerna inte färdiga, Roger ska iväg och spela fotboll. Men vi ska inte med, vi ska till maxi och handla lite sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Kvällen kommer bli en jobbig kväll, eller natten & morgonen blir det nog. Vi ska till allergimottagningen imorgon eftermiddag och eftersom han reagerade på ersättningen som dem påstår att han inte ska så ska vi prova idag igen och se om han reagerar på den.
Vi ville ju ha den som komplement i samband med att han var sjuk, åt dåligt och gick därefter inte upp jättemycket i vikt. Med facit i hand så gick han upp, följer sin egen kurva och nöjde sig med maten han fick i sig.
Men vi fick utskrivet iaf, eftersom vi inte bara kan köra till maxi och köpa vanlig ersättning om de skulle behövas.
Så ikväll ska han få ersättning, vilket för mig känns så fel.
För det första så behöver han inte den, han nöjer sig med mig. För det andra känns det så himla fel att ge honom något som faktiskt slog ut han helt totalt. Han fick så himla ont i magen, prickig och magen fick fnatt. Bytte blöja vart femte minut i två dagar. Men nej, han skulle ju inte reagera på ersättningen för 98% av alla barn/bebisar tål den. 😏

Så önska oss lycka till, hoppas nästan att dem har rätt. Att de var något annat som slog ut honom totalt. Dock tror jag tyvärr inte de, med tanke på att han reagerar när jag får i mig för mycket av "kan innehålla spår av" eller pyttepytte lite av något mp öht. 😩

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer