Underbara lördag!

Godmorgon godingar!
Sovit gott?
Det har iaf jag och det känns skönt att veta att jag har helgen tillsammans med min underbara familj och inte bara ska sova bort den!
Insåg härromdagen att denna omgång av dessa tre veckor, vi har ju tre veckors period på jobbet. Där jag jobbar två nätter ena veckan, sen fem andra och veckan därefter är jag helt ledig 👌🏻. Insåg iaf att jag nu jobbat två nätter och har bara tre nätter innan jag är långledig. Nog för att jag gillar mitt jobb, men det känns som både familjen, jag och framförallt min rygg behöver detta nu.
Så nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag natt, bröllop i helgen och sen jobbar jag söndag-måndag! ✌🏻️ innebär kanske att jag är lite mer människa framöver? Haha.

Aj.
Frukosten är intagen. Jag och barnen stack in och handlade bullar på lövet, även lite fika som Klara fick bestämma. Är det lördag så är det, inte sant? ;)

Roger har fotboll idag, jag och barnen har beslutat oss för att inte följa med eftersom de inte är någon höjdare, dels att åka med till Höör och sen va där så pass lång tid innan och ja allt med två barn var av ett som vill allt annat än sitta still. Nejnej, vi tar fotbollssäsongen sen när den drar igång ist ;)
Ikväll blir det mys bara jag och barnen. Roger ska iväg och spela bowling och så med fotbollen. Men det blir bra, ser framemot en kväll i soffan 😂✌🏻️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
emmamatildaa
emmamatildaa,