Underbara lördag!

Hej underbara lördag.
Här sitter jag i godan ro, lyssnar på när barnen leker och tittar titt som tätt på babymonitorn som visar att Melissa fortfarande sover - perfekt!
Ett kopp te bredvid mig, och ett block fullt med idéer för både blogg, instagram & såklart småttingarnas rum.
Google har verkligen varit min bästa vän de senaste veckorna och jag har hittat så himla mycket fint jag vill ha. Frågan är bara hur resultatet blir i slutändan, kommer jag bli nöjd eller jag kommer känna att jag inte är färdig?

Jag tänkte i alla fall inte göra mer i rummet just nu, jag kan faktiskt inte göra det då jag är själv hemma med barnen och just nu är det att slipa väggarna som gäller - vilket innebär att barnen inte ska vara där inne. Så det får bli på måndag nästa gång för imorgon är det dags för kompiskalas för morgondagens födelsedagsgris. wiho!

Hon är taggad, jag är mindre taggad. Tänk att de är 6år sen jag blev mamma för första gången - sjukt vad tiden har gått fort.

Tanken idag är annars att mysa och busa. Kanske ska vi göra ett försök till att få ordning bland alla leksaker som just nu är ute i soffan, där behövs både rensas och fixas. Sen hade det klart varit skönt om det kunde vara någorlunda i ordning där nu denna tiden som vi ska behöva ha alla leksaker där ute. Haha!

lilla älskade yrväder, som jag älskar dig.

Bjuder på några favoriter från 2års fotograferingen!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer