Underbara jul!

Godkväll finisar!
Hoppas ni har haft en mysig jul för det har jag haft. Julafton firade vi här, med Rogers föräldrar. God mat, trevligt sällskap och nöjda barn med fina julklappar. Jag fick med julklappar och jag blev så nöjd, 😍!
Juldagen spenderades med barnen, hela förmiddagen och halva eftermiddagen för Roger va iväg och spelade fotbollscup. Men vi hade det mysigt, lekte, spela spel och var ute och gick/cykla en sväng. När Roger kom hem gjorde vi vid oss, sen körde vi till Rogers föräldrar för en helkväll där. Supermysigt!

Och idag startade jag morgonen klockan 9, 9!!! När hände de senast? Haha. Aja, jag gick upp och fixade med pizzabullarna inför dagens knytis. Trots att jag glömde flera deciliter mjöl så gick dem att äta. Haha de var nog godare än de såg ut iaf! ;)
Och som sagt så va vi på släktträff idag, med min pappas sida. Så där va många man inte träffat på länge. Synd. Men supertrevligt och jätteroligt att vi fick komma. Tack ännu en gång Bitte för att du anordnade detta och att vi fick komma. 😘

Nu däremot, nu är jag helt slut. Halsbränna efter maten på burgerking gör sig påmind, så jag ska nog gå och ta en samarin innan jag kryper ner under täcket igen och tackar för denna julen. Imorgon är de tillbaka till vardagen några dagar, Roger han jobbar denna veckan med sen tar han över rollen här hemma och jag börjar jobba. 😭😂

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

freja,
mysigt med släktträff 😊
frejamarley.nu