Underbara flaska

I ett samarbete med twistshake fick Vincent i förra veckan hem en ny flaska, och denna gången fick han välja färg själv. - ROSA!
Vi valde att ta en av de "nya" sorterna, CRAWLER CUP 300ML (8+M). Alltså inte en vanlig vällingflaska utan vi tänkte nu inför sommarens äventyr så behövs en spillfri flaska som inte är nappflaskenappen på.
Som alltid är vi nöjda med Twistshake, förutom att vi denna gången tyckte att pipen gick trögt. Att skaka sönder frukten gick super, men att få i sig vätskan när den lilla stoppen som är i själva pipen satt i va inte det lättaste. Både jag och Klara testade då vi märkte att Vincent blev frustrerad men ja jag vet inte, bättre lycka nästa gång? Haha!
Nu fick han den utan stoppen i, vilket resulterade i glad gosse men inte fri tillgång till flaskan under lek. ;)

Älskar Twistshake och deras produkter, nu är det bara napparna som ska introduceras på kommande bebis, för Vincent ville ju inte ha dem när vi försökte med dem. Dock ville han just då inte ha någon napp. 😂

Det bästa är nog ändå deras otroliga färger på flaskorna, vem blir inte glad av dem liksom
😍

OM ALLTID HAR VI EN UNDERBART BRA RABATTKOD TILL DIG. använda Emmamatildaa20 och få 20% på hela sortimentet. Superbra va? 🤗

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer