Tystnaden gör mig knäpp!

Allmänt
Jag blir så trött på mig själv.. Hade skrivit ett hyfsat långt inlägg som jag faktiskt var rättvänd med och så kom jag åt någon knapp och allt försvann, jävla iPad! 
Gör om och gör rätt..Mannen sover och kisen likaså, klara är fortfarande hos sin mormor så vad gör jag då? Ja, inget vettigt iaf. Så lite som möjligt med andra ord, ligger på soffan och tar igen mig. Men snart blir här fullt ös igen för om mindre än en halvtimme ska jag köra och hämta hem vår skatt :D Så tomt ovh tråkigt utan henne här henne, för trots att det är skönt så har man till och med blivit van vid att bli väckt vissa nätter av att hon kommer inspringandes och ska sova intill en. - helt okej, och just nu sover jag nog tyvärr bättre när hon ligger mellan oss än när hon inte gör det. Allt går på rutin när hon ligger intill en, man lägger handen om henne osv. Men är hon inte där så vaknar man av att det är tomt. Haha Men sen samtidigt är det ju skönt att kunna ha lite mer plats i sängen, eller att kunna mysa med mannen. :) 
Igår var det kalas för mami, vilket var trevligt :) gott & trevligt för att vara exakt. Så denna helgen har verkligen varit en riktig syndehelg så det blir nya ovh bättre tag imorgon annars blir det nog ännu mer ångest på vågen på torsdag.. Gash
Aja. Nu ska jag spela lite Candy crush innan jag sticker ovh hämtar hem loppan :)
Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer