Trycker ner mig själv till botten..

Tänk vad snabbt det kan gå, från 11 till 0 på bara några minuter...

Onsdag idag och vägning på WW ViktVäktarna. Sjukligt nervös och tankarna skenade iväg både på det ena hållet och andra, men någonstans har självförtroende ändå varit stabilt idag vilket jag kände att jag behövde, dels för vägningen hos WW ViktVäktarna. Men också inför kvällens intervju.

Japp det stämmer, en intervju stod på schemat ikväll och jag måste säga att jag hade mer än gärna gjort om den om jag hade kunnat - den ger mig ingen nattjänst iaf 🥺...
den kändes allt annat än bra, fumlade på orden. Beskrev mig själv knasigt och gav nog en något nervös & osäker bild av mig själv. Så från att självförtroendet var på 11 efter dagens vägning så var den nog på - 2 när jag gick ut från intervjun.

Aja.
Något positivt ikväll var ju vägningen iaf. Den landade på -1,1kg och jag är sååååååå lycklig. Känner att suget är tillbaka och nu äntligen är jag på rätt spår igen. Wiho!

Men mer om den och mina mål framöver kommer i ett enskilt inlägg. Nu ska jag packa upp varorna som jag handlade innan ikväll innan jag myser ner mig bredvid Roger i soffan fram till läggdags. ❤️🙌🏻

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Prästvägen , Finja

Gillar

Kommentarer