Trötthet & separation

Att Melissa vaknar en gång i halvtimmen - en gång i kvarten hela natten och är ledsen har börjat göra sig till visa.
Jag är tröttare än någonsin och idag har jag inte ork till någonting.

Redan igår kände jag av tröttheten och tålamodet tröt verkligen, hela dagen. Men idag har jag faktiskt gett mig fan på att jag inte ska brusa upp mig för lilla minsta, jag ska försöka att inte höja rösten till barnen och jag ska försöka vara en bra mamma igen - för på den sista har jag verkligen känt mig allt annat än bra.

Alla barn trotsar, mer eller mindre någongång.
Vissa trotsar nästan ingenting alls, medans andra fyller dagarna med trots.
Jag kan inte komma ihåg att Klara hon va trotsig när hon va 2-3, utan det var mer vid 4 det började på henne och det har väl äntligen börjat avta.
Vincent han trotsar på, men sen vet jag inte om det är trots eller vad det är vissa dagar för många gånger är han ledsen och han har fullkomlig panik.

Att ha det såhär, i flera månader har gjort att man glömt bort sig själv, man glömmer bort att man är mer än mamma och när barnen somnar på kvällarna orkar man på sin höjd sitta i soffan och slötitta på tven.
Att där är dem som delar på sig under småbarnsåren kan jag förstå, det är en tuff tid och var ålder har sin prövning. Det är dock en sak jag verkligen inte vill ska hända, så jag får nog helt försöka värna mer om relationen än andra intressen som kanske lätt kommer mellan annars. 🤷🏻‍♀️

Mannen i mitt liv. 💕

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Johaannaa
Johaannaa,
Jag förstår verkligen ! Mitt humör har tyvärr inte heller varit det bästa just nu! Och man får ju sånna skuldkänslor om man höjt rösten till barnen. Men dom är ju verkligen de finaste man har !
nouw.com/johaannaa
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Åh det är sååå jobbigt när barn är i trotsåldern :/
nouw.com/melissaskywalkz
Jennifer
IP: 82.99.3.229