Trött på vädret

Allmänt
Så trött på att vara trött, jäkla väder.Fick upp lite hopp innan idag när det börja snös, när man såg att det la sig lite smått men såklart regnade skiten bort lika snabbt som den kom. 
Tur man har en sån glädjespridare till dotter, vi har haft en mysig eftermiddag med bus, mys och massa bokläsning. Det roliga just nu är att hon gärna läser, vilket innebär att böckerna är lästa några gånger för mycket ;) haha!
Imorgon är set luciatåg på dagis, ska bli kul att se loppan gå kuciatåg. Hihi! Hon valde att hon ville vara pepparkaka men dels fanns inte klänningen i 98/104, tänkte ta 92 vilket hade passat men de ska ha luciatåget ute och det innebär att dem ska ha kläderna under.. Och då hade 92 varit för lutet. Och sen var där bara ett pannband till pepparkaksklönningen och jag vet att den hade inte fått bli på huvudet många sekunder ;)Tomte fick de bli, för tärna ville hon minsann inte vara.. Dick kommer hon väl klaga på att tomteluvan inte är röd & grå, för enligt henne har tomten röd& grå luva. Haha! 
Nu är det bigbrother mys med min älskling, som helt enkelt är bättre än bäst. Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer