Trodde han skulle kasta ut mig.

Vet ni?
Familjen utökades förra året ju, tre fina kaniner fick göra oss sällskap - ELSA, STELLA & CHASE.
Dem dog tyvärr och kort därefter fick vi även avliva vår katt BACARDI.

Det blev så himla tomt i huset, eller ja de blev de ju inte men jag saknade verkligen att ha djur. Så när där va en mamma i byn som skickade bild på att ens katt hade fått kattungar var det som ett tecken från ovan. Och jag blev direkt kär i en av kattungarna.
Roger va dock inte med på noterna och någonstans hoppades jag hela tiden på att han skulle ändra sig. Så va inte fallet. Dock flyttade den här lilla kisebebisen hem till oss ändå & trots att Roger inte alls ville de så är han ju en fantastisk djurvän och accepterade nog PEPSI lite ändå.


Men om en katt gick bra, då tänkte jag att två går väl bra? Detta tyckte inte Roger heller och tyvärr så gick jag mot hans vilja även här när den andra katten i samma familj fick kisebebisar. Det var ju klart att Pepsi inte skulle behöva vara ensam i ett stort hus medans vi andra jobbar & är i skola/förskola. Så vips så flyttade även Zingo hem till oss 😂🤭


Det tog ett tag, nästan en hel vecka innan jag vågade ha dem ihop mer än en stund. Det kändes som Zingo va så liten och Pepsi så på. Och egentligen kändes de som han vara va ute efter att skada henne. Men i själva verket upptäckte vi att hon skrek och gjorde ljud bara för att hon kunde. Inte för att de gjorde ont.

Men nu. Åh, dem är så söta ihop och trots att de fortfarande känns dumt att ha gått emot Rogers vilja att skaffa djur igen så känns de ändå så bra. 🤩

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer