Tredje december - nytta blandat med nöje!

Allmänt
Man blir rätt snabbt bekväm genom att kolla på via play och slippa all reklam, men nu är jag ikapp ovh nu måste jag ha dem dryga reklamerna -.- aja. Det positiva med det är ju att man hinner göra vid sig för sängen när det är pauser.Undrar dock hur det går för R och svärfar ute i garaget.. Bilen kvadda ju häromdagen och dem gör förhoppningsvis den bra igen! Men klockan börjar bli mycket, så vi får väl se hur fet blir. Kasst att den går sönder iaf, man är sjukt jäkla beroende av bilen. Borde inte vara så men det är verkligen så, till och från jobbet hade gått att åka buss, men dagis öppnar inte så pass tidigt att vi båda kan åka bussen. Och sen passar den ju aldrig när man ska hem, ovh dessutom är jag beroende av bilen på jobbet sö får helt enkelt hålla alla tummar och tår för att jag får en runda med jobbebil imorgon!
Att vara ledig fem dagar är verkligen jätteskönt, dock inte fullt lika skönt att gå och lägga sig ikväll och veta att jag måste upp en viss tid, och att jag ska iväg och jobba. Lite längre dag dessutom, men aja jag överlever nog det med ;) 
Idag har jag och Klara varit flitiga, vi har plockat undan i hela huset (minus "mitt" rum, för där är fortfarande lite kaos) dammat, dammsugit och torkat golvet i hela huset. Myst en massa, bakat lussebullar, lekt och busat! :D
Lite förändring blev det allt, idag blev där även lite färg i håret! 
Mysmysmys!
Buse!
Gullefjunet<3
Selfie! ;)
Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer