Träning & ormar.

Familjen ?, Emma-Matilda ??

God kväll i stugan!
Här sitter jag med min vattenflaska i knät och är allmänt slut i kroppen, först ett grymt pass för de flesta musklerna i kroppen och sen 5kms promenad men vissa ofrivilliga akutrusningar pga ormar. Ormar är och kommer nog alltid vara en av mina stora fobier! usch fy blä..

aja. Jag är hemma iaf och barnen sover, till och från kan jag väl visserligen säga för de sover oroligt båda två. Jag tycker inte alls om det och Vincents näsa som har varit lite rinnig ikväll har nog eskalerat och blivit värre för han låter rätt täppt men vi får se imorgon hur han blir. Så typiskt när man planerar in saker, ingen som vill ses när man är förkyld - vilket är fullt förståeligt. haha! men tråkigt ändå..

Nu ikväll sitter jag i alla fall vid datorn, vilket innebär att jag kommer skriva ett, kanske två inlägg om bloggmiddagen i lördags. Middagen skrev jag ju lite om redan på lördagskvällen när jag var påväg hem, men goodiebagen är ni väl nyfikna på? Jag var, så nyfiken att jag såklart kollade genom nästan hela påvägen hem. Haha, men det var kanske inte så konstigt eftersom jag satt en hel timme på tåget. Något måste man ju ha att göra.

Menmen. Imorgon väntar förskola för Klara, och jag och Vincent ska röja bland kläderna här hemma. Ska ta tillfället till akt när han sover middag att stryka och försöka få undan klädhögen som bara väntar på att få komma in i allas garderober, eller ja. Resten av familjens, min garderob är nästintill alltid utspridd på golvet inne i "mitt rum" aka, "barbierummet" eller också som Klara säger "hemliga rummet" - vilket det nog har fått sitt namn ifrån för att jag brukar stänga den dörren när det kommer folk :p haha. Otroligt stökigt och många gånger tror jag att det är för att där inte är något speciellt i det rummet, blir lätt att man bara slänger sakerna där inne då.
Aja, ingen ursäkt egentligen. Jag borde skärpa mig. Jag SKA skärpa mig. punkt slut.
​Tänk vad mycket det kan hända på några månader, här på denna bilder ser båda barnen så små ut. <3

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Misstossequeen,
Sötisar 😍🌸
misstossequeen.se