Trångt & mysigt!

allt utom gardinerna i köket åkte ner idag. Båda granarna och alla julsakerna är väck, Wiho! Eller ja. Julsakerna är inlagda på "stökiga rummet" i väntan på att bli nerpackade i lådor, det hann jag inte riktigt med idag. Haha!
Och gardinerna i köket hade jag hunnit med, men jag har börjat kolla på några andra. Stor trivs med våra nuvarande, ej julgardinerna utan de vanliga men vi har haft den ett tag nu så känner att de hade varit lite kul med lite nytt. Sen att jag förmodligen återkommer till de gamla sen igen de är ju en annan sak. ;)


Ligger här i sängen, mitt mellan Vincent och Roger. Lyssnar på Rogers djupa andetag och sniffar på Vincents huvud, bara Klaras mysiga närhet som saknas så hade det varit perfekt.
Inatt låg katten i sängen, det hör inte till vanligheterna och Roger brukar putta ner honom så fort han närmar sig, jag däremot kan inte göra det för av någon anledning har han alltid blivit helt knäpp om jag puttar ner honom från just sängen. Haha!

Imorgon är det föräldraträff på BVC, vi missade förra tillfället så ska faktiskt bli lite kul och komma iväg på det denna gången. Förhoppningsvis, man vet ju aldrig vad som kan hända.
För övrigt hoppas jag på en lugn natt utan hostattacker!

Bilden nedan lägger jag upp bara för att jag först och främst tycker att vår son är så fruktansvärt söt, och sen för att den får mig att skratta. Jag köpte den svarta munktröjan när jag var gravid. Kunde knäppa den i någon vecka men när jag var höggravid va jag inte ens i närheten av att kunna knäppa den. Men nu, med en 3månaders bebis på utsidan går det med honom i sjalen? Haha. Är nog ett starkt bevis på att min mage var enorm. 😂

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

twodaughters
twodaughters,
In på bloggen och läs om sjuke Neo och hans operation i USA! Länk till artikel i Kvällsposten finns också. Kram ☺️❤️
nouw.com/twodaughters
vkis
vkis,
Vad använder du för bärsjal? Och skulle du rekommendera det? Är så sugen på att skaffa en att ha bebis i sen men får höra både bu och bä om dom ☺
nouw.com/vkis
emmamatildaa
emmamatildaa,
Jag har en vanlig trikåsjal, har inte avancerat mig än men kommer lätt att göra det.
Jag stortrivs med min och har rekommenderat alla mina vänner som ska ha bebis nu att köpa en. 😊
Hade inte klarat mig utan den då lilleman vill vara uppe konstant och se sig om, avskyr att ligga vaken i vagnen, dessutom är de perfekt för man får händerna fria och kan göra annat samtidigt som bebis är nöjd. Brukar sluta med stt han somnar efter en liten stund 😊
nouw.com/emmamatildaa