Tramsande och klorin.

Godkväll kära vänner.
Att natta Vincent i sin egen säng står inte på min lista, han totalvägrar och bara tramsar. Inne på över 30minuter här inne nu utan resultat. 😴😴 jag hoppas innerligt att han somnar snart så jag kan gå och fortsätta med att gra absolut ingenting.
Nej kanske inte riktigt så illa, ska plocka undan i köket efter kvällsmaten för efter kvällsmaten åkte Roger iväg och träna och vi sprang och lekte direkt. Sen blev det dusch, mys och sen skulle barnen sova. Klara somna nästan direkt när hon la huvudet på kudden och har varit hur duktig som helst ikväll, inga protester. 👌🏻 men ja, lilleman protesterar nog för de båda, gånger typ 10..

Imorse hade vi finbesök av Emma -Elias & Charlie, Julia - Aston och Natha - Ebba. 😍 fullt hus och det gillar vi. Hihi
God frukost och massa tragg! 👌🏻👌🏻
När de gick och Vincent somna så passa vi på att ta igen oss i soffan en stund medans Vincent sov. När Vincent sen vakna körde vi in till möbelaffärerna i stan för att kolla soffa med mera till källaren. Sen tog vi en tripp till byggmax för att inhandla lite listor som också är till källaren, Wiho. Sakta men säkert blir det nog ett favorit rum där 😍

Sysselsättningen ikväll har annars varit att sortera kläderna i storlekshögar. 50/56-62 är nere i källaren för att få sig en tvätt medans resten ska läggas ner i lådor efter storlek så jag vet vilken låda jag ska ta när de är dags att byta storlek. 👌🏻🤗
Där är mycket missfärgat av Klaras gamla kläder, gula fläckar som inte var där innan vi la ner dem och sen är där vissa plagg som färgat av sig mot andra. Jättetråkigt men alla helvita kläder åkte ner i klorin och de andra har jag börjat lägga i vanish i hopp om att de ska bli rent. Där är massa favoriter som jag nästan gråter över att de inte är fina längre, att dem kanske inte blir fina 😩 aja. Jag ger inte upp hoppet än. Funkar inte vanish ska jag prova galltvål, kanske kanske funkar det.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Zainab
,
Hej, vill fråga hur gick det med de gula fläckarna på kläderna som varit i källaren? Gick fläckarna bort och vad gjorde du ? Sitter nämligen i samma sits just nu... Hämtat kläder till nyfödd oxå sonens gamla men där är gula fläckar på. Mina var också i källaren.