tillbaka?

Hej alla fina.

Saknat mig? Jag har saknat att skriva, att få kräka av mig om allt möjligt och att få vara med i delaktigheten i bloggens värld. Där fanns en tid där jag faktiskt inte orkade med något som hade med sociala medier, verkens bloggen eller instagram var aktiva men jag känner att jag så smått har börjat sakna bloggen mer och mer. Att få upp orken, lust och motivationen igen - wiho!
Jag har alltid haft svårt att få ihop en bra text inne på instagram, för jag har förmågan att sväva iväg och jag har aldrig varit bra på att få fram det jag vill i några få ord, så kanske är de därför jag saknat just bloggen.


I detta nu tänker jag i alla fall gå framåt och inte bakåt, vad finns de för mening med att älta runt allt som hänt, även om de hänt så himla mycket roligt jag vill dela med mig om. men jag tänker mer att jag inte tänker rada upp i flera långa inlägg om allt vi hittat på den senaste tiden. Det kommer såklart komma inlägg med mellanrum där jag delar med mig av bilder, texter och annat skojsiskojs som hänt under hösten.

Nyfunna vänner, gamla kontakter, skola, dagis, praktik och så vidare. Men mer om det senare.


Nu tänker jag bara säga att jag hoppas ni kommer fortsätta kolla på bloggen igen, och finner att de jag skriver är intressant. Jag kommer fortsätta på samma spår som innan, familjen och barnen kommer i fokus men jag kommer även lägga in mer och mer om träningen och min eviga resa med vikten, för visst går den allt annat än bra...

Lite smått och gott på vad som kommer komma.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Ibland kan man behöva en paus 😊❤️nouw.com/marreekholm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Det är lite tufft ibland.

Att plugga på distans har alltid varit något jag varit tveksam till, jag vet nämligen hur jag kan tappa fokus och sväva bort i andra tankar. Men jag försöker.

Första dagen, måndagen den 19. då fick de superbra. Jag skrev klart uppgiften vi skulle ha då och jag började även på kommande inlämning. Inlämningen som ska in på fredag,och vet ni. Igår strax efter lunch skickade jag in mitt första arbete. sjukt nervös va jag, dels för att det såklart är första uppgiften, en annan del av mig blev stressad när gruppmedlemmarna i basgruppen hade skickat in sina och fått tillbaka betyg. Och sen dels för att jag kortade ner mitt arbete från 4,5 sida till 3 sidor. 3 sidor va max, så därför va de ju ett måste att korta ner det till de. Men vet ni, jag lyckades. Helt nöjd va jag inte när jag tryckte på "skicka in" MEN jag gjorde de och jag fick VG! Wiiiiiiihooo.
Jag är så överlycklig, jag är verkligen så nöjd med mig själv trots allt. Ett VG höjde min självkänsla till max och det har gett mig ett hopp om att jag kan detta, jag kan fortsätta - men och andra sidan va denna uppgiften rätt självklar. Hygien och smitta, det är ju något som blev lite repetition från gymnasiet och från arbetslivet. MEN jag grejar detta.


Idag är det dock ingen större motivation, jag har fått ta paus fler gånger än vad jag behövt de andra dagarna när jag suttit hemma. Jag har börjat med uppgiften som ska vara inne den 20/2, så känns ändå som det kan få vara okej att tappa fokus ibland. Vissa dagar kommer väl vara tuffare än andra och idag har både matlagning, städning och tven lockat. Jag har tagit små pauser, gjort vad behaget varit för att sen återgå till fokusen på boken. Är rätt säker på att jag lär fixa denna uppgift med bravur ändå. :D
Ytterligare en paus lider mot sitt slut och det är dags att sticka näsan i boken en stund till innan det är dags att hämta hem busarna!

På återseende! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Kjol & ett leende!

En dag i skolan, och en morgon i full panik.
Blev lite sen på det och givetvis gick mätaren på bilen ner på noll så jag ringde Roger i panik för jag visste inte vart jag skulle tanka. Men jag hann tanka innan jag fick bensinstopp och jag hann i tid till skolan tack varje min fina älskling! 🙌🏻😂

Nu sätter jag mig i soffan en stund innan jag nog behöver lägga huvudet på kudden för att rika med morgondagen. 🤭😂

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer