tillbaka?

Hej alla fina.

Saknat mig? Jag har saknat att skriva, att få kräka av mig om allt möjligt och att få vara med i delaktigheten i bloggens värld. Där fanns en tid där jag faktiskt inte orkade med något som hade med sociala medier, verkens bloggen eller instagram var aktiva men jag känner att jag så smått har börjat sakna bloggen mer och mer. Att få upp orken, lust och motivationen igen - wiho!
Jag har alltid haft svårt att få ihop en bra text inne på instagram, för jag har förmågan att sväva iväg och jag har aldrig varit bra på att få fram det jag vill i några få ord, så kanske är de därför jag saknat just bloggen.


I detta nu tänker jag i alla fall gå framåt och inte bakåt, vad finns de för mening med att älta runt allt som hänt, även om de hänt så himla mycket roligt jag vill dela med mig om. men jag tänker mer att jag inte tänker rada upp i flera långa inlägg om allt vi hittat på den senaste tiden. Det kommer såklart komma inlägg med mellanrum där jag delar med mig av bilder, texter och annat skojsiskojs som hänt under hösten.

Nyfunna vänner, gamla kontakter, skola, dagis, praktik och så vidare. Men mer om det senare.


Nu tänker jag bara säga att jag hoppas ni kommer fortsätta kolla på bloggen igen, och finner att de jag skriver är intressant. Jag kommer fortsätta på samma spår som innan, familjen och barnen kommer i fokus men jag kommer även lägga in mer och mer om träningen och min eviga resa med vikten, för visst går den allt annat än bra...

Lite smått och gott på vad som kommer komma.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Ibland kan man behöva en paus 😊❤️
nouw.com/marreekholm