Tidiga morgon!

Godmorgon!
Vår morgon började lite över halv 5, trots flertal försök att få Klara att somna om. Satt inne hos henne, trodde hon sov så reste mig. Hon sov inte, försökte säga "jag ska bara på toa, kommer snart försök sov" men det funkade inte heller idag.
Slutade med att jag gav upp och tog henne med in i vår säng. Där skulle hon tvunget ligga bredvid mig så innan vi har kommit till ro där inne hann klockan bli 5. När vi väl kommit till ro, och lagt oss bra vaknar Vincent och ville ha mat, helt okej tänkte jag men Klara fick lite panik över att han helt plötsligt skulle ligga mellan oss för att äta. Så innan han fick mat hade även han hunnit vakna till lite mer, dessutom fick han värsta hostattacken när han hade ätit en stund sen va de lönlöst att försöka få barnen att somna om.

Nu har älskling precis åkt till jobbet, Klara har fått frukost och jag ska koka mig en kopp te. Vincent han tar ett träningspass vid babygymmet och sprallar på som ingenting.

Det enda positiva med denna tidiga morgon är nog att jag hinner med mer än vad jag gjort om vi sovit några timmar till. Eller?
Beror helt och håller på hur Vincent sover och roar sig under dagen, änsålänge verkar det som han går med på att ligga själv iaf :)

Bild från igårkväll 😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer