Tiden går för fort.

Måndag måndag måndag. En ledig måndag med de små barnen medans storasyster fick glatt gå till skolan imorse trots att jag försov mig så stackars Klara fick stressa imorse! 😂

Vissa dagar är bättre än andra, men tycker ändå vi har haft en hyfsad bra dag överlag. Jag vet dock inte om de är min kropp som säger att de blivit för mycket eller om jag ska bli sjuk. Vi får väl se vad kvällen & morgonen säger. Jag tror dock bara de är att jag är trött, inte för att jag jobbar men jag har svårt att komma till ro på kvällarna 😨 så då blir de ju lite färre timmar.

Helgen swishade förbi i ett nafs, jobbade kväll fredag och söndag och i lördags hade Klara sin efterlängtade tjejkväll. Fullt ös de fyra timmarna alla tjejerna va här, och sen blev det ju övernattning för fyra kompisar. Haha!
Så lugnet la sig först när jag körde till jobbet igår eftermiddag ;)

Just i denna stund nattar jag barnen, dem två små har lagt sig och kommer inte riktigt till ro idag. Vi kom in lite senare än tänkt - man får ju passa på när de är fint väder. Vi hann till och med ett bad i eftermiddags. Temperaturen ute visade 22,5 och tempen i poolen 34🙌🏻. Så de va helt underbart.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer