tiden bara swishar förbi!

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Godkväll finisar!
tiden bara försvinner och nu är vi inne på Rogers sista vecka här hemma - panik? ja de är nog bara förnamnet. Hur ska jag klara mig utan honom hemma alltid? haha. har vi gjort allt vi ville göra? Är barnen nöjda, är vi nöjda? åhhh. Stanna tiden. Jag vill ha min man hemma lite till!

I söndags va det dop för finaste Joel, samtidigt va det högmässa så nu kan jag checka av de på listan på saker jag inte varit på. haha. Det hade väl sin charm de med, barnen skötte sig och trots att där var så många bebisar och barn måste jag säga att där var ovanligt tyst. haha. Duktiga va dem alltihopa, det var bara lite gnäll i slutet då iaf våra hulliganer hade tröttnat på att sitta still.
Supergod smörgåstårta och tårta efteråt, sen lyckades jag ju även bjuda in oss på kvällen så det blev smörgåstårta även till kvällsmat. MUMS!

Gårdagen gick i ett, först va det full fart här hemma på morgonen för att fortsätta i samma tempo resten av dagen. Eller ja, nästan iaf. Vi gick upp till några vänner och åt goefrukost med frallor, och planerade tösernas kalas. Ska bli spännande att hålla i det, haha. Man kommer ju inte ens ihåg när man va på kalas själv, ännu mindre hade ett?! Börjar man bli gammal då?
Aja, de ska nog gå bra.
Efter det och lagom tills Vincent skulle sova, blev dock båda barnen men ja. Så körde vi som bestämt till kstad och in på biltema där vi handlade lite och sen stryde vi bilen mot lite andra ärenden. Inom stan och handlade lite glass till fika för fint fikasällskap fick vi, fina Elin kom på besök. :D
Hon stannade hela eftermiddagen, traggade och mös med barnen. Så mysigt, och för längesen! Klara sa flera gånger på kvällen sen när jag natta henne "åh mamma, det var så roligt att Elin va här, jag tycker om henne".

Dagen idag har varit i lugnare tempo, egentligen inget planerat men vi tog oss in till stan och inhandlade en skjorta till helgens festligheter. - bröllop!
Vi tog även en lunch på stan, vi får ju passa på medans vi fortfarande har mannen i huset hemma - ångest delux. :(
Mysigt va det iaf och vi hann både med en och annan affär. haha! Och några presenter rikare till Klara - wiho. Nu däremot blir det mys i soffan med mannen, troligtvis blir de kanske lite glass & lite tittande på OS.

Hoppas ni haft fina dagar nu början på veckan.
Vår vecka fortsätter med någon plan varje dag, vi får väl se om vi håller de och håller oss friska!! Förra veckan va ju också planerad. humf.
åh, denna bilden. Den gör mig så himla glad. - Första mötet mellan storasyster och lillebror.
Snart ett helt år sen

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Håller verkligen med! Stoppa tiden 😁😁
sofiawerlin.se