Tebjudning!

Hej alla fina!
Natten fortsatte i samma mönster som den började, med mat, blöjbyte, lite mer mat, sömn och om igen. Eller ja lite så åtminstone.
Barnen sov hyfsat länge, Klara kom in vid 07 och frågade om hon fick låna min telefon och jag känner lite "ja varför inte. bara jag får vila liiiiite till ;)" haha. Strax efter 8 kom hon dock in igen för då va det någon lösenkod som skulle uppdateras och då funkade ingenting på telefonen, strax därefter vaknade även Vincent så då blev det full fart i huset. :D

Frukost och lek är vad förmiddagen har bestått av, vi fick även besök av Senita och Oliver en sväng innan lunch. Hade med en jättesöt klänning och leggings till lillasyster, ett grodspel till Vincent och nagellack till stora tjejen. Nöjda barn? Om dem va. haha!
Så kläder kommer ju lillasyster inte ha ont om, vi fick ett klädsätt av Rogers syster Emma härromdagen, ett likanade av Rogers föräldrar igår och även av fina grannarna rakt över fick vi en söt body & ett par fina byxor :D hihi.
Kläder är såååå roligt, speciellt flickkläder. :Doch nu då?
Jo nu sitter jag i soffan, tänkte lägga mig ner i samma sekund som jag är färdig med detta inlägget. Klara är över hos Olivia och leker, Vincent och Lillasyster sover och Roger är iväg och spelar fotboll. Vi bestämde oss för att inte följa med, min rygg ville inte riktigt med mig idag så några andra aktiviteter blir det inte heller idag. Tråkigt nog, men får ta igen det en annan dag helt enkelt.

Blev bjudna på teparty av Klara, med fin fika & den fina hello kittyservisen ;) & bebismys, hur mysigt är inte det? :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Men mys med tebjudning 😍 😍
nouw.com/hjartebarnsmamman
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Bebismys är det bästa 😃
nouw.com/jenniferofhbg