Teamträff & unika möjligheter!

Tisdag i all ära men eftersom vi har Roger hemma beslutade jag och barnen oss för att lyxa till det med goefrukost så vi körde in till kvantum och handlade bullar & pålägg. Samtidigt som vi passade på att handla till dagens picknick.
Sen Melissa föddes har vi varann vecka varit 6st (inte varje gång men nästan) här i finja som setts med våra bebisar. 4 av oss bor till och med på samma gata - fantastiskt 😂👌🏻
Och idag var det dags igen, och eftersom alla större barn är lediga från förskola & skola så bestämdes det att alla barnen skulle med och att det skulle vara picknick ute.
Det blev dock inte picknick ute då vädret inte riktigt tillät det men det blev en trevlig stund med mat & tragg 👌🏻

Eftermiddagen spenderades i Vinslöv med teamträff & gofika! 😍
Hur fantastiskt är det inte att kunna jobba sådär? Kunna sitta och umgås ned härliga människor & äta gott, och samtidigt kunna tjäna pengar?
Lite för bra för att vara sant va? 🤗
Jag tror på att det funkar & jag satsar allt nu, vill du vara med och utveckla en ny sida av dig själv?
Utveckla möjligheter & öppna nya kontakter. Tjäna lite extra pengar, eller rentutav tjäna obegränsat. Bara du själv sätter gränserna.

Skulle detta vara något för dig? Hör av dig! 😍👌🏻

Nu däremot kallar sängen, och imorgon tänkte jag påbörja packningen inför helgens roligheter - man måste ju inte vänta till sista dagen med att packa, eller? 😂🙈

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm S

Gillar

Kommentarer

Miss Jennifer,
Nuskin eller något liknande? 😋
missjennifer.se
emmamatildaa
emmamatildaa,
inte nuskin! det var inget som lockade mig. skickar på messenger ist 😘
nouw.com/emmamatildaa