syskonmatcha?

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Halloj solstrålar!
Hur är det med er idag? Här är det superbra, vi fick sovmorgon och allt. Eller ja, lite i alla fall. Istället för att vakna 6 vaknade Vincent först vid 7. 🤗 Klockan 7 studsade jag och Vincent upp och började leka, och fixa på Klaras rum. Nu när jag och barnen inte va hemma passade Roger på att torka golven i hela huset, det resulterade till att han tog ut ALLA saker från Klaras rum och satte det i ett utrymme där vi har skrivbordet och en garderob. Tanken att det nu ska sorteras innan de ska in på hennes rum så jag började lite imorse innan Rasmus och Malin kom hit. Men åh, vart ska man börja och vad ska man plocka undan? Ska jag vänta så Klara får vara med eller jag ska göra allt när hon inte är med? 🤔
Svårt det där. Men troligtvis blir det sysselsättningen nu i veckan, dels de dagarna hon är hemma, sen får jag passa på att fixa när hon är på förskolan. 🤗.

Idag är det fotboll som gäller hela eftermiddagen/kvällen. Jag och Klara ska stå i kiosken, vilket ska bli kul för jag vet att Klara älskar det. 😍 jag, ja jag gör de bara för att jag måste. Haha! Så nu sover lilleman, jag och Roger myser i soffan och nördar. Och när lilleman vaknat ska vi köra till Öraholma och byta barn, Klara ska med oss och Vincent får stanna hos farmor och farfar så jag får lite egentid med Klara 😊.

Gangstern som är överallt! Haha

Älskar de få gångerna jag kan ta på barnen någorlunda likadana kläder, som här. Vit tröja och likadana byxor. Dock inte så ofta jag får det, Klara föredrar klänning och jag känner inte riktigt för att klä Vincent i klänning bara för att. Den dagen han vill ha det, javisst, men tills dess (om den dagen kommer) så är det jag som bestämmer och då blir det ingen klänning. Och det är oftast så svårt att handla till Klara numera, kräsen ;) haha!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer