switched at birth

Onödigt vetande

Switched at birth är en serie jag snubblade över för någon månad sen. Det var en vän som tipsade det i sin blogg och jag tänkte mer att det var något jag kunde sysselsätta mig de kvällar Roger va iväg och träna och barnen sov. Men istället för att bli en serie jag kollade på lite då och då blev det helt plötsligt ett beroende, jag ville hela tiden veta vad som skulle hända här näst och jag ville inte sluta kolla. Så nu har jag slaviskt kollat på denna serie så fort jag fått chansen, så fort barnen sovit och jag varit själv.

Och den fanns först på viaplay, sen räknades dagarna ner till att den skulle försvinna och paniken kom. Hur skulle jag nu kolla på den??
Ja, jag kom ju på att jag kunde ladda ner de till offline och då sparades det en månad till, wiho.
Alla utom ett avsnitt laddades ner och tro mig, min värld gick under när jag inte hittade det jäkla avsnittet. Men med lite letande lyckades och igår närmade det sig slutet av avsnitten.
Jag hade två avsnitt kvar igår när vi gick och la oss, och jag tänkte äsch jag kollar klart på det så jag "slipper" det sen. Jag väntade mig ju värsta upplösningsavsnittet och att alla frågetecken skulle redas ut. Men tror ni det blev så?

Nej det blev allt utom ett avsnitt som svarade på mina frågor, och när jag somnade hade jag fler frågor än när jag kollade på det sista avsnittet. Jag fick inte ihop något, allt var rörigt så jag skickade till Therese och fråga om det skulle vara så.
Hon i sin tur kom inte ihåg utan tipsade mig om en sida så jag kunde kolla om avsnitten stämde överens. Och vet ni, jag ångrar lite att jag inte bara släppte det. att jag inte bara nöjde mig med det extremt konstiga slutet för när jag kollade på den sidan där alla avsnitten hade namn och förklaring insåg jag att jag hade en hel säsong till att kolla på, plus att där kommer ytterligare en säsong. :( haha.
Kul, men ändå drygt. Jag trodde jag var färdig med denna serien och kunde återgå till mitt "normala" liv. haha. men så fel jag hade.
Nu är det 22 avsnitt kvar, på denna säsongen. Sen får jag väl se ifall jag hänger med till säsong 5. men troligtvis är jag så fast att jag vill såklart fortsätta veta vad som händer.

Aja. nog klagat för detta inlägget. Jag borde inte klaga, jag har ju en egen vilja på hur och vad jag vill göra. Men ibland tror jag hjärnan styr knasigt!

​Så gillar du drama, intriger och tonårsproblem osv. då gillar du denna serien! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer