Suget!

Allmänt
Hela dagen på jobbet hade jag gått och suktat efter vitlökssåsen jag satte in i kylen igår efter tacosen. Och när jag kom hem insåg jag att den var slut, inte ens en liten smak fick jag av den. Vilket var bra såklart eftersom jag inte skulle äta idag. Men ändå, besvikelsen infann sig. Haha!
Under tiden jag hann bli hungrig i eftermiddags infann sig ett annat sug, efter sweetchilisås, för det är ju så jäkla gott! Det blev ett sånt sug att jag inte ens kunde stå emot utan efter shaken i eftermiddags tog jag helt enkelt en tesked ovh satte en klick.. Mmmmmm..Konstig? Det är nog bara förnamnet! ;)
Suget efter den goda såsen i kylen har fortsatt under hela kvällen, men nu stillade jag äntligen det med lite te och en bit gurka. För det är ju också så jäkla gott. Och trots att jag inte skulle äta något så måste ju ändå en gurkbit vara ganska oskyldigt i det stora hela, inte sant? (a)
Nu har iaf loppan somnat för kvällen och vi sitter och myser på vårt egna lilla sätt i soffan, framför tven och med vars en dator/iPad i knät ;) haha.. Vi sitter iaf bredvid varandra och pussas någongång då och då.

Fina lilla loppan fick till sin glädje äta kvällsmat på golvet framför tven, sen är det ju en annan sak att hon inte riktigt förstått att man inte har ögon i nacken?;)
Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer