Stick i fingret & högt CRP

Vi fortsätter vabbandet idag.
Ett urinprov som visade urinvägsinfektion och ett högt CRP gör att dem misstänkte njurbäckeninflammation, igen..
det gör att hon fick antibiotika direkt igår och idag va vi tillbaka för att se om CRP gick på rätt håll. Alltså neråt eller inte stiger iaf.

Känns tryggt att dem kollade de och det hade gått ner lite, så vi slapp åka till barnakuten 🙌🏻 så nu myser vi innan det är dags att hämta hem syskonen! 🤩 idag är Melissa mer påverkad än igår, gnällig och allt är jobbigt. Men vi kämpar på!

Hon va så himla duktig på vårdcentralen, både igår och idag. Denna lilla kloka tjej! 😍 hon lyckades till och med lura på sig en titt i lådan två gånger. Haha! Eller ja, hon fick titta i lådan av undersköterskan när hon blev stucken i fingret. Sen när vi hade varit inne hos doktorn så sa doktorn att vi skulle gå och kolla i lådan. Melissa sa dock flera gånger att hon redan hade gjort det, och jag sa de. Men läkaren lyssna inte.
När vi kommer in i rummet där undersköterskorna står så säger dem ”nej men hon har redan” precis som de va mitt fel 🤦🏻‍♀️😂 men det var det minsann inte. Sen gjorde läkaren det lät för både sig själv men också mig. Hon lät henne ta en sak till istället för att neka henne när hon va så långt 😂

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer