Städmanin lyser med sin frånvaro.

Egentligen trivs jag väldigt bra när de är nystädat och doftar fräsch och gott. Men mitt stora problem är att jag är så himla duktig på att stöka ner, och sen är jag så himla kass på att plocka undan efter mig..
Och efter barnen.

Att göra två saker samtidigt har aldrig riktigt varit min grej, mamma sa många gånger när jag var yngre att jag borde vara kille för killar kan inte göra två saker samtidigt.
Jag kan med andra ord inte leka med barnen och plocka undan samtidigt.
Nu överdrev jag nog lite, men jag är så himla kass på det. Jag leker hellre, och fastnar gärna i lekandet trots att jag borde göra tusen saker.
Som idag, jag borde fortsätta med städningen, borde dammsuga resten av huset men finner inte orken till det. Inte tiden då jag inte vill ha en bebis på höften hela tiden. Så istället har jag suttit och lekt med Vincent medans han varit vaken medans han sov passade jag på att mysa med Klara, sen bestämde vi oss för att rita.
Allt för barnen! - och där är den stora lasten, jag kan inte få in att jag kan både aktivera barnen och städa.. Suck!
Jag önskar jag kunde, jag önskar verkligen att jag hade orken, disciplinen och konsten att göra allt som alla andra kan. Roger är specialist på det blandannat. Han kan alltid fixa och dona tillsammans med barnen, tror jag vant dem för mycket vid att jag alltid är vid dem, därför dem inte är nöjda när jag bestämmer mig för att göra annat.

Sen vissa dagar, ja då går det hur bra som helst, men där är fler dagar där de inte blir som man planerat/tänkt än de som funkar bra. Någon som känner igen sig med att inte få ihop det? Eller det är bara jag? 😅

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Vad jag känner igen mig. 😊
nouw.com/millasmat
daysbyjohanna,
Hejsan!
Du har blivit nominerad till årets mindre blogg 2016. Den 16juni kl 12.00 startar omröstningen på http://daysbyjohanna.blogspot.se.
För att underlätta kommer din länk följas av en siffra. Skriv med den siffran när du ber dina läsare rösta så hittar de dig lättare bland alla som är nominerade.
Man kommer kunna rösta 1 gång per dag!
Jag önskar dig stor lycka till i tävlingen!
daysbyjohanna.blogspot.se