Sponsorer sökes :D

God kväll finisar.

Ikväll sitter jag i min ensamhet och kollar på Ung & bortskämd med skämskudden framför mig. Hur kan man ens gå in på en restaurang, eller pizzeria och be om gratis mat?! haha.. Men ja, så är det kanske att vara så bortskämd så man inte vet hur man skäms. :p

Aja.
Idag har vi varit iväg hela familjen, redan efter frukosten gjorde vi oss klara för att styra bilen mot Kristianstad och dagens utflykt gick till Jula och Biltema. Haha! Men det funkade bra, trots att Vincent hade på tok för mycket spring i benen för att faktiskt vistas i affärer där man kan dra ner massa små saker från hyllorna. Men det funkade som sagt, och överlag skötte barnen sig bra.
Och efter en snabb och enkel lunch i restaurangen på Biltema med korv & bröd styrde vi tillbaka mot Hässleholm och en träff hos Rasmus och Malin, som äntligen flyttat ner till Skåne igen, och till och med Hässleholm. Wiho! :D
Så efter fika, tragg och en rundvandring i huset hade halva eftermiddagen också gått och det blev dags att åka hem och börja med mat. Idag valde Klara mat, Tacos. haha.
Så jag är fortfarande mätt och trätt efter det, inte så konstigt för jag äter alltid på tok för mycket när det är så himla gott. och just tacos, det älskar jag nog minst lika mycket som lilla loppan. haha!

Men nu, ja nu ska jag fixa lite inför bloggmiddagen som börjar närma sig med stormsteg. wihooo! :D

Så känner du, eller vet du någon, eller något företag som kan passa in som sponsor. Hör av er. :D
emmamatildaa@hotmail.com

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer