Sova med säkerhet. ✌🏻️

Familjen ?, Emma-Matilda ??

Hej alla fina! Just nu sitter jag och kollar på barnprogram med Klara, eller ja. Hon kollar och jag myser med henne medans hon ligger med huvudet i mitt knä ❣.
Igår va en dag som både gick snabbt & hade massa kul. Jag och Vincent började ju med mamma/bebisfika med ett gäng fina mammor och deras goa bebisar. Supertrevligt som alltid, och även denna gången saknade vi några stycken för att vara fulltaliga. Men det är svårt att dels få ihop en dag när 7st kan, och sen att alla ska hålla sig friska och att syskonen ska hålla sig friska eftersom några av oss har syskon till våra småttingar. Men ja, det händer kanske någongång! :D

Därefter blev det att styra bilen till Öraholma för att hämta loppan, och efter att vi varit där en stund packade vi in oss i bilen och körde till Knislinge för att träffa Josefine och Kasper. 😍 där blev vi bjudna på fika och barnen lekte, både inne och sen gick vi även en sväng till lekplatsen. När orken tog slut både på barn och vuxna bestämde vi oss för att köra hem till pappan i huset.

Påvägen hem svängde vi inom kvantum för att handla kött att grilla till ikväll, men även för att lyxa till det med lite smörgåstårta😍 eller ja, det var något jag och Klara bestämde i affären men gott va det! Haha.
Så igår va ingen bra matdag för mig, men det får vi ta igen idag istället 💪🏻.
Vincent som precis som jag "befarade" somnade när vi körde från knislinge vaknade lagom tills vi var hemma och var därför vaken enda tills halv 10, då han gav upp och lät sig själv somna i sjalen. 😴 haha.

Idag vaknade lilleman redan vid halv 7, men gnällde mer eller mindre hela tiden så vid 8 gav jag upp och la honom vid bröstet och några minuter senare somnade han så jag passade på att lägga mig en stund med honom, det gjorde Roger med och först vid 10 kom Klara in och väckte oss 🙈 haha!
Så dagen har inte varit så lång för oss, och därför sover lilleman middag senare än vanligt, så hela kvällen kommer väl förskjutas. Men det gör inte så mycket eftersom vi ska titta på fotboll ikväll, och därefter grilla och umgås. 👍🏻☺️

Nej, nu börjar faktiskt magen kurra så nu ska jag nog gå och se om där är något att äta, Roger har ju smörgåstårta - men jag tyckte inte det var värt att synda en dag till 😰😏

👆🏼 katten som sover med säkerhet? 😅

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer