Sömnlös

Att bli väckt och inte kunna somna om..
Just så har jag det nu, vilket inte brukar vara några problem för mig mitt i natten. Men nu kan jag inte sova, varför vet jag inte. Inte mer än att jag har fruktansvärt ont i magen. Ugh.
Har försökt titta på Facebook, instagram och läst några bloggar utan att bli sövd, så nu tänkte jag aktivera hjärncellerna lite och skriva ett litet inlägg i hopp om att jag är helt slut i både ögon och huvud efteråt ;)
Här ligger jag sömnlös och lyssnar på mina älsklingars olika ljud. Rogers andetag, Vincents små söta suckar och Klara små gny. Alla tre, var och en på sitt sätt förgyller mitt liv något enormt. Denna kärlek, denna otroliga lycka.
Att man ens kunde föreställa sig denna enorma glädjen av att få ha en man som man älskar, och två underbara och friska barn.

Egentligen vet jag nog varför jag ligger sömnlös, såg en sak igårkväll som gjorde mig fundersam på varför allting är som det är och varför det inte är annorlunda.
Men ibland är det väl bara så, och att man på något sätt inte kan ändra på det som hänt. Så är det! Och ett av löftena till mig själv va ju just detta, att inte bry sig om det som varit!
Gah dumma dumma mig!!

Ja i alla fall så hoppas jag på en mysig dag imorgon(idag..), gärna lite fint väder så man kan ta en skön promenad. Kanske kan lyckas få ut Roger med och gå imorgon med, va ju en mysig promenad i torsdags. Men allt hänger nog på vädret, sen här Vincent är för han avskyr av någon anledning att ligga i vagnen när han är vaken, har även svårt att somna där i. Så oftast får man ta upp och bära honom eller sätta honom i sjalen och även om frisk luft är jättebra även när man är förkyld så är de inte så bra att de blåser rakt på. Så vi får se hur de blir helt enkelt. Nu däremot verkar Vincent bli störd av ljuset från telefonen så jag får nog snällt stänga den och försöka sova igen.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer