Somna utan gråt.

Guldkväll!
Äntligen inga tårar på älskade lilla Klara, och hon somna i bra tid. Måste ha varit all fotboll hon och Roger spelade i källaren innan ikväll 👌🏻

Jag ligger dock kvar en stund, och bara lyssnar på hennes mjuka andetag och känner hennes närhet, så himla mysigt!
Vincent han hostar för fullt, liksom de andra kvällarna och nätterna. 😩😩 hatar det, så synd om honom och i det stora hela blir vi ju drabbade alla eftersom han sover som en kratta.. Ja igår och inatt blir det ju Roger som får ta skiten, men sen äntligen kan jag med vara hemma på nätterna igen några dagar. 🤗🤗 känns underbart att veta att imorgonbitti går jag av sen har vi tre dagar hela familjen. Dock tre dagar med inplanerade saker.
Haha.

På onsdag är tanken att vi skulle äta god frukost på golfrestaurangen i Hässleholm, mitt önskemål 🙈👌🏻 men lite kan jag ju styra eftersom de är min födelsedagen, haha.. Sen därefter blir det att handla och förbereda inför ikvällen, inget avancerat men vi tänkte ändå fira lite. Familjen och Rogers föräldrar. - alldeles lagom!
Sen blir det en tidig morgon på torsdag, för på torsdag är det en dag jag ber till högre makter att Klara är på sitt allra bästa humör och gör precis som ögonläkaren med flera vill. Det är nämligen samtal och koll inför kommande operation. - jag är nervös, så jag kan ju tänka mig att de kommer smitta av sig. Sen på eftermiddag är det bebis i magen som ska kollas, ska till barnmorskan så de blir ju hjärtljud och lite sånt mysigt 😍👌🏻
Fredagen är det lilleman som blir utsatt, då är det BVC och 1,5års koll med vaccin. Wiho.. Men vi får väl se, sist han va såhär och skulle få vaccinet så sköt dem upp de så vi får väl se om de går med på att ge ändå. Jag menar, sin hosta och förkylning har han ju haft non stop sen i höstas så det kan ju dröja länge ifall de skulle vänta ut den.. Aja. Nu ska jag nog pysa ut till min fina älskling och passa på att mysa en timme innan jobb.
Puss!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

HannaJorgens
HannaJorgens,
hej fina du, ville bara säga att jag just har startat upp en Veckans blogg-tävling som du jätte gärna får gå in och delta i!
nouw.com/hannajorgens